Binance 3 Yeni İşlem Çifti Listeliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yarından itibaren 3 yeni işlem çiftini listeleyeceğini açıkladı.

Binance, 17 Kasım Perşembe günü yaptığı resmi açıklamada, platforma 3 yeni işlem çifti desteği ekleyeceğini duyurdu.

Açıklamaya göre yatırımcılar, Türkiye saatiyle yarın 12.00‘den itibaren ARPA/ETH, PHB/USDT ve VITE/BUSD işlem çiftleri ile alım-satım işlemlerine başlayabilecek.

Halihazırda Arpa (ARPA) için BTC, USDT, BUSD, BNB, TRY ve RUB; Phoenix Global (PHB) için BTC ve BUSD; Vite (VITE) için BTC ve USDT paritelerini bünyesinde barındıran Binance, listeleyeceği yeni işlem çiftleri ile Arpa yatırımcılarına ETH, Phoenix Global yatırımcılarına ise USDT ve Vite yatırımcılarına BUSD paritesinde alım-satım imkanı tanıyacak.

CoinGecko verilerine göre haberin kaleme alındığı sıralarda ARPA %1,1 düşüşle 0,02696 dolar, PHB %27 yükselişle 0,4485 ve Vite %7,8 düşüşle 0,02493 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance 3 Yeni İşlem Çifti Listeliyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!