Ünlü Ekonomiste Göre FTX Çöküşü Bir Kripto Kışı Değil: “Kripto Yok Oluşu”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Altın Böcek” lakaplı ünlü ekonomist Peter Schiff, içerisinde bulunduğumuz durumun kripto kışı değil, “kripto yok oluşu” olduğunu öne sürdü.

Schiff 14 Kasım tarihinde Twitter’dan yaptığı paylaşımda, FTX çöküşünün ardından Bitcoin’in (BTC) 15.500 dolara düşmesiyle kripto para piyasasında oluşan ve içerisinde bulunduğumuz durumun bir kripto kışı değil, “kripto yok oluşu” olduğunu ifade etti.

Buna rağmen blockchain teknolojisinin hayatımızda kalmaya devam edeceğini belirten ünlü ekonomist Schiff, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bu bir kripto kışı ve birkaç milyon yıl bile sona eren buz çağı değil. Bu bir kripto yok oluşudur. Blockchain yaşamaya devam edecek ve altın yeni bir varlığa kripto türüne öncülük etmek adına yükseliş yaşayacak.

Peter Schiff’in bu paylaşımına Twitter kullanıcılarından çok fazla tepki geldi. Bazı insanlar Schiff’in 2 yıl içerisinde yanılacağını düşünüyor.

Geçtiğimiz ağustos ayında Schiff, 20.000 dolar seviyelerinde bulunan Bitcoin (BTC) için alıcıların satıcılardan önce biteceğini iddia etmişti. Schiff düşüncesinde haklı çıkmış olacak ki Bitcoin o günden beri yaklaşık %20 değer kaybı yaşadı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Ekonomiste Göre FTX Çöküşü Bir Kripto Kışı Değil: “Kripto Yok Oluşu”
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!