FTX’e ait borsa Liquid çekimleri durdurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Japonya merkezli kripto para borsası Liquid, devam eden merkezi kripto borsa krizi sırasında çekimleri durduran son şirket oldu.

FTX’e ait kripto borsa Liquid, 15 Kasım’da Liquid Global platformundaki itibari para ve kripto çekimlerini askıya aldığını duyurdu.

Liquid, çekimleri durdurma kararının gerekçesi olarak ABD’de 11. Madde kapsamında yapılan iflas başvurusunu gerekliliklerine uyma yükümlülüğünü gösterdi.

Borsa çekimleri durdurma kararının güvenlikle ilgili olmadığını vurgularken, yakında daha fazla bilgi verileceğini açıkladı. Borsa ayrıca kullanıcılardan yeni bir güncelleme yapılana kadar platformu itibari para veya kripto yatırmamalarını tavsiye etti.

Fiat and crypto withdrawals have been suspended on Liquid Global in compliance with the requirements of voluntary Chapter 11 proceedings in the United States.

Until further notice we would suggest to not deposit either FIAT or Crypto

We will provide updates when available.

— Liquid Global Official (@Liquid_Global) November 15, 2022

Liquid, kısa süre önce platformdaki cüzdanların FTX’te yaşanan olaylardan etkilenmediğini ileri sürmüştü. Ne var ki şirket, ek güvenlik kontrolleri tamamlanana kadar önlem olarak çekimleri eski almaya karar verdi.

2014’te kurulan Liquid, Japonya’nın Ödeme Hizmetleri Yasası kapsamında lisanslı olarak faaliyet gösteren büyük bir kripto para borsasıydı. Borsa, Şubat 2022’de FTX tarafından satın alındı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FTX’e ait borsa Liquid çekimleri durdurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!