Dove Pakistan, Tedaviler İçin NFT’leri Kullanmak İstiyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın önde gelen kişisel bakım markası Dove, dünyanın dört bir yanındaki kadınlarda gerçek güzelliği ve özgüveni geliştirmek için onlarca yıl harcamıştır. Son zamanlarda Pakistan’daki Dove şubesi, kadınların yıpranan saçlarına son vermesine yardımcı olmak amaçlamaktadır. Bununla birlikte gelecekteki NFT’leri işaret ederek, ilk dijital koleksiyon ürününü piyasaya sürdü. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Sanaldan Gerçeğe

Dove’un NFT koleksiyonu, kullanıcıların mükemmel derecede iyi sanal saçın kilidini açmasına ardından onu gerçek saça dönüştürmesine olanak tanımaktadır. Katılım için kullanıcıların özel siteye kaydolması gerekmektedir. Ardından Dove, dijital nesnelerini bir kuaför salonunda sergilemektedir. Ayrıca ücretsiz besleyici saç bakım ürünü ve bir yıllık Dove şampuanı alacak olan 10 şanslı kişiyi rastgele seçecek.

Dove için bu, kadınların saçlarını güvenle kullanmanın nasıl bir şey olduğunu deneyimlemelerini sağlayan yaratıcı yaklaşımdır. Dijital sanat ve NFT’ler sayesinde, tüketiciler sanat eserlerinin özel mülkiyetini elde etmek için seçeneklere sahipler. Bununla birlikte dijital sanat meraklıları, sanat eseri satın almak için genellikle dijital cüzdanlara veya kripto para birimlerine ihtiyaç duymaktadır.

Dove Pakistan ise daha hızlı, daha erişilebilir ve daha ilgi çekici strateji benimseyerek süreci basitleştirdi. Gerçekten de, meraklıların Aralık 2022’de 10 şanslı katılımcıyı seçecek olan çekilişe katılmak için özel bir siteye kaydolmaları yeterlidir. Seçildikten sonra, şanslı kazananlar dijital koleksiyonlarının ekli olduğu bir e-posta alacaklar.

Pakistan’da NFT’leri Teşvik Eden İlk Şirketlerden Biri

Unilever’de saç bakımı pazarlama müdürü Adil Hussain, ekibinin şirketin müşterilerini memnun etmek için sürekli bir test ve öğrenme döngüsü içinde olduğunu açıklıyor. Bunu yapmak için tüketicilerle şampuan markaları hakkında etkileşim kurmanın heyecan verici ve alakalı yollarını keşfediyorlar.

Ayrıca bu, Dove’un diğer birçok teşviğin yanı sıra markanın dijital sanatını tanıtmak için NFT’leri kullanan dijital koleksiyon kampanyasıdır. Ayrıca pazarlama müdürü, Dove’un Pakistan’da NFT’leri dijital kampanyada aktif olarak kullanan ilk şirketlerden olduğunu belirtti.

Dove Pakistan marka ekibinden Humza Mahfooz ve Sundus Altaf da girişim hakkında konuştu. Onlar için kadınların gerçek güzelliğini ve kendine güvenini kutlamak, markanın felsefesinin merkezinde yer alıyor. Bu nedenle dijital koleksiyon ürünleri, tüketicilere Dove şampuanın benzersiz olduğunu bildirmenin bir yoludur. Formülü, zarar görmüş saçları onarıp besleyerek, çevrimiçi ve çevrimdışı hayatın her alanında güven oluşturabilir.

Dove, Web3 ile Pazarlamasının Sınırlarını Zorlamak İstiyor

Unilever küresel medya başkanı Amanpreet Singh, yeni nesil teknolojiler ve marka oluşturma hakkında konuştu. Unilever’in sürekli olarak pazarlamanın sınırlarını zorlamaya ve tüketicileriyle etkileşim kurmanın anlamlı yollarını keşfetmeye çalıştığını söyledi. Bu süreçteki adımlardan biri, NFT’lerin marka mesajları oluşturmak için kullanıldığıdır. Bununla birlikte müşterileri uzun vadeli faydalı ürünlerle ödüllendirdiği Dove Digital Collectible kampanyasıdır.

Bu nedenle NFT’ler gibi bilgi teknolojileri, tüketicilerle etkileşim için yeni olanaklar yaratmanın yolunu temsil ediyor. Kampanya, Dove Pakistan’ın yaratıcı ortaklarından Team ReActivate tarafından da övgüyle karşılandı. Ona göre teknik ve dijital yeniliklerin hızlı temposuna ayak uydurmak çok önemli.

Ayrıca kullanıcıların nerede olacaklarını ve onlarla doğrudan bağlantı kurarak nasıl faydalı olabileceklerini tahmin etmek acildir. Dove, tüm dünya dijital çağa girerken, bu şekilde ilişki kuran türünün ilk şirketi olmayı hedefliyor. Dove dijital koleksiyonu, merkezi olmayan kolektif KlimaDAO ile iş birliği sayesinde karbon nötr hale gelen bir platform olan Polygon’da (MATIC) üretiliyor.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dove Pakistan, Tedaviler İçin NFT’leri Kullanmak İstiyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!