Binance CEO’su: Sam Bankman-Fried, Yalan Söyledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’ın “yalan söylediğini” söyledi.

Twitter üzerinden bir soru-cevap etkinliğine katılan Zhao, “Ben Sam Bankman-Fried’ın kendi kullanıcılarına, hissedarlarına ve dünya genelindeki regülatörlere yalan söylediğini düşünüyorum. (Yaşananların) en büyük suçlusu o.” dedi.

Zhao ayrıca FTX’in maddi olarak ne kadar kötü durumda olduğundan haberinin olmadığını, bu bilgiyi ancak Sam Bankman-Fried ile telefonda görüştüğü sırada öğrendiğini ve FTX’in yaşadığı sürecin herkes için “inanılmaz bir sürpriz” olduğunu belirtti.

FTX’te yaşanan olayların ardından, bazı kripto para borsaları rezerv kanıtının önemini vurgulamaya başladı. Zhao, rezerv kanıtı konusunda Ethereum’un kurucularından Vitalik Buterin ile birlikte bugün bir görüşme yaptığını söyledi.

Zhao’nun açıklamalarına göre kendisi, Vitalik Buterin ile birlikte mevcut olanlardan “çok daha güvenilir bir sistem” geliştirmek için iş birliği yapacaklarını duyurdu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance CEO’su: Sam Bankman-Fried, Yalan Söyledi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!