Blood Vessels NFT Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blood Vessels NFT, Chicago tarihinin unutulan bir döneminde geçen topluluk odaklı bir deneyimdir. Blood Vessels NFT Nedir? adlı konu başlığımızı NFXHaber olarak bu makalemizde cevap vereceğiz.

Blood Vessels NFT Nedir?

Projenin özünde, oyuncuların bir vampir rolünü üstlenerek, Discord’da bir dizi maceralar da gezinildiği bir RPG oyunudur. Aynı zamanda Electric Visions, Gameloft, KIXEYE, Kongregate, Machine Zone, Rockstar ve Tinyco’dan oyun endüstrisi veterinerlerinden oluşan bir girişimdir. Proje benzersiz bir dünyada yeni bir oyun çeşidi yaratma vizyonu ile birleşmiştir. Özellikle vampirleri, korkuyu, bilim kurguyu ve rpgs oldukça sevilmektedir.

Kullanıcılar oyunu oynayabilmek için, oyundaki karakterlerden olup, 1:1 Vampir NFT satın alınmaktadır. Daha sonra en popüler RPG özelliklerinden bazılarını yansıtan birçok oyun ve senaryoya derinlemesine dalarak, keyfini çıkarabilirsiniz. Özellikle Blood Vessels, Animation Throwdown, Surviv.io ve Bitverse’in arkasındaki şirket olan Kongregate’in bir projesidir.

Avantajları neler?

Blood Vessels NFT projesinde her vampir eşsiz bir NFT’dir. Özellikle NFT vampirlerinin kullanıcıları aşağıdakileri elde etmektedir:

Platform üzerinden özel sanat ve oyun özelliklerine sahip eşsiz 1:1 vampirler,

Anlatı senaryolarına erişim,

Özellikle büyüyen yardımcı programlar,

Aynı zamanda topluluk avantajları– vampir alıcılarına özel bir Discord başlığı, fiyat kilidi ve diğer sürprizler.

Fiyatı nedir?

Blood Vessels, 27 Ekim 2022’de 0.05 ETH fiyatıyla basılan 250 NFT’lik bir koleksiyondur. Projenin mevcut taban fiyatı ise 0.05 ETH’dir. Toplam hacmi ise şu anda 0.000 Ethereum olarak görülmektedir.

Blood Vessels NFT projesinin OpenSea koleksiyondan toplam 7 adet parça dijital sanat eseri mevcuttur. OpenSea verilerine göre proje koleksiyonuna ev sahipliği yapan kişi sayısı şu anda 1 olarak görülmektedir.

Blood Vessels NFT Nasıl Satın Alınır?

Şu anda bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcıların, Blood Vessels NFT’nin OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edilebilmektedir. Fakat koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların yapmaları gereken birkaç işlem bulunmaktadır.

Bu NFT koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, öncelikle MetaMask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olması gerekmektedir. Çünkü MetaMask cüzdanı, OpenSea’de alım-satım yapmak için kullanılması gereken cüzdanlardan biridir. Özellikle cüzdan sahibi olunduktan sonra kişiler, ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar ETH satın almalıdır. Daha sonra bu ETH’yi kripto para cüzdanına aktarılmalıdır. ETH, NFT alımlarında en çok kullanılan kripto para birimi olmaktadır. Alınan ETH’yi cüzdanına aktaran kullanıcılar son adım olarak dijital kripto para cüzdanını OpenSea’ye bağlamalıdır. Kullanıcı bağlantı kurduktan sonra, dilediği NFT’yi seçip, satın alma işlemlerini gerçekleştirilebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Blood Vessels NFT Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!