Gala Film, RZR İçin Ön Satış Başlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gala Films, yeni ve cesur bilim kurgu dizisi “RZR” ile NFT dünyasında çığır açmaya hazırlanıyor. Bu, Gala Films’in ilk film yapımı olan NFT’sidir. NFT’ler, diziyi geliştirmek için bir kitle fonlaması kaynağı görevi görür. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Gala Films RZR NFT’leri Nelerdir?

RZR, kahramanı “Grimm”ive “Acumen” olarak bilinen “mind-hacking” bir nöral implantın gelişimini takip ediyor. Arsa, Grimm’i ve onun güce aç hırslarını “Grid Zone”daki bir savaşın ortasında takip ediyor. RZR için NFT toplamak, sahiplerine özel erişim, özel ödüller ve benzersiz sinematik deneyimler sağlar. Seri, “Exertion3” adlı bir film şirketi tarafından hayata geçiriliyor.

Ayrıca koleksiyon kendisini dört ayrı kategoriye ayırıyor. Koleksiyonlar sırasıyla Blades (0.076 ETH), The Genesis (0.249 ETH), Concept Vision Boards (1.153 ETH) ve The Warehouse (5.768 ETH) arasında değişiklik gösteriyor. Farklı sıralar, proje genelinde değişen nadirlik seviyelerine izin verir. Blades koleksiyonu, sahiplerine Cinema Club’a özel 90 günlük erişim ve Gala Films’de RZR izlemek için ömür boyu erişim sağlar. Ayrıca Genesis koleksiyonu, Cinema Club’a 180 günlük erişimin kilidini açar. Bununla birlikte beş topluluk Discord üyesine IRL deneyimi de verir.

Concept Vision Board NFT’leri, önceki koleksiyonlardaki her şeyi sağlamaktadır. Ayrıca 20 Discord sahibine IRL deneyimi sağlıyor. Son olarak, Depo NFT’leri partinin en pahalısıdır. Koleksiyonculara bir sürü fiziksel eşya verilmektedir. Buna imzalı bir fiziksel RZR kodu, Elle karalanan ve fiziksel RZR komut dosyaları dahildir. Diğerleri arasında yüksek çözünürlüklü sanat eserleri, RZR Merchandise ve Steel baskılı koleksiyonlara sahip bir RZR flash sürücü bulunmaktadır. Üstelik, birkaç şanslı kişi dizinin kendisinde bir konuşma rolü alma şansına bile sahip! Bu rol, yönetmen/yazar/yapımcı David Bianchi tarafından izlenip koçluk yapılacaktır.

Gala Film Hakkında

Gala Films lider bir Web3 film yapım şirketidir. Aynı zamanda, filmlerin yapım biçiminde devrim yapmayı hedefleyen sinema şirketi, önde gelen Web3 oyun ve müzik firması Gala’nın yeni çizgisidir. Gala Films, hayranlara benzersiz dijital ve IRL film deneyimleri sunmayı hedefliyor. Ayrıca şirket, koleksiyonerlerine ve topluluğuna bir “watch to earn” modeli sunmaktadır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Gala Film, RZR İçin Ön Satış Başlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!