FTX krizinden ağır darbe alan Solana’ya topluluktan büyük destek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FTX’te meydana gelen krizden kripto piyasası ve birçok kurum gibi Solana da (SOL) sert darbe aldı. Bunun üzerine Kripto Twitter topluluğu Solana’ya olan sempatisini ve desteğini iletti. 

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’ın (SBF) desteklediği birçok kripto paradan bir tanesi olan Solana, FTX’te meydana gelen çöküşten ağır darbe aldı. 10 Kasım tarihinde Solana zincirine kilitlenen toplam değer yüzde 32,4 düştü. SOL fiyatı neredeyse yarı yarıya değer kaybetti. SOL fiyatı, 5 Kasım tarihinde 38 dolardan 17 dolar seviyelerine kadar geri çekildi. 

Kripto topluluğu, Solana’da meydana gelen pek çok yıkımın ardından, Solana ekosisteminde yer alanları cesaretlendirmek için Twitter’a koştu. İçerik stüdyosu Bankless’in kurucu ortağı David Hoffman, paylaşmış olduğu bir Twitter gönderisinde Solana topluluğuna şans diledi. Hoffman, meydana gelen yıkıcı olayın diğer tarafında bekleyen güçlü ve kararlı bir topluluk olduğuna da değindi. 

Polygon’un kurucu ortağı Sandeep Nailwal, Solana destekçilerini baş koydukları yolda ilerlemeye devam etmeleri için cesaretlendirdi. Nailwal, Solana’da bugüne kadar yanlış hiçbir şey yapmayan, ancak mevcut durumun vahşeti ile karşı karşıya olan iyi insanlar olduğunu kaydetti. Polygon kurucu ortağı, her ne kadar zorlularla karşılaşılsa da “Hepimiz bu toplulukta kardeşiz” ifadelerini kullandı. 

Blokzincir kâşifi Solana FM’in kurucu ortağı Nicholas Chen de Solana topluluğuna birkaç cesaretlendirici ifadelerde bulundu. Solana ekosisteminin bir üyesi olan Chen, bunun “ölüm” olarak tanımladığı şeyi yaşadığı üçüncü döngü olmasına rağmen, bu durumun diğerlerinden farklı olduğunu belirtti. Chen, meydana gelen çöküşler pek çok kişinin cesaretini kırarken, topluluk üyelerini ayakta kalmaya teşvik etti. 

FTX krizi, tüm kripto piyasasını bozguna uğratırken, Solana kurucu ortağı Raj Gokal, platform üzerinde ürünlerini inşa edenlere olumlu tahminlerde bulundu. Gokal’a göre, birinci çeyreğin, topluluklarının gücünü gösterecekleri zaman olacağını belirtti. 

amidst this chaos…

if you’re an independent team just itching to put your head down (or already with your head down) focusing on building product on @solana, Q1 will be your time to shine.

we will show the power this global community of developers has to push web3 forward.

— raj (@rajgokal) November 10, 2022

Bununla birlikte FTX krizi kripto piyasasında kargaşaya sebep olmaya devam ederken, yalnızca Solana topluluğu değil, daha geniş topluluklar da bu durumdan etkilenmeye ve kripto fiyatlarında düşüşler yaşanmaya devam ediyor. Piyasada korku, belirsizlik ve şüphe (FUD) hâkim olmaya devam ederken, topluluktan pek çok kişi Bitcoin (BTC) ve kriptoların bu endüstride var olmaya devam edeceği konusunda pozitif bir tutuma sahip. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
FTX krizinden ağır darbe alan Solana’ya topluluktan büyük destek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!