Animoca Brands ve OneFootball, Cool Cats FC’yi Sunuyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Animoca Brands ve OneFootball Labs ile birlikte en popüler NFT koleksiyonlarından biri olan Cool Cats, Cool Cats FC’nin lansmanını duyurdu. Bu yeni 4.000 NFT koleksiyonu, sahiplerin Cool Cats ve OneFootball topluluklarının bir parçası olmalarına olanak tanımaktadır. Dijital ve fiziksel araçların bir kombinasyonu ile, stake sahiplerinin yaklaşan futbol turnuvası sezonu için hazır olacağına bahse girebilirsiniz. NFT basımı 17 Kasım 2022’de saat 17.00’de başlıyor. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Nasıl Çalışır ve Basım Detayları Nelerdir?

Cool Cats FC, Animoca Brands ve OneFootball Labs iş birliğiyle sahiplerine yepyeni futbol deneyimi getiriyor. Basıldıktan sonra sahipleri, en büyük spor etkinliğinde 32 uluslararası takımdan birini temsil eden bir NFT’ye sahip olacaklar. Ayrıca ilgili takımınız turnuvanın farklı aşamalarına ilerlediğinde, NFT’niz de ilerlemektedir. Özetle Cool Cats FC NFT’niz takımın ilerlemesini yansıtacak şekilde gelişecektir.

Ayrıca Cool Cats, Cool Pets ve basım öncesi çekiliş kazananları için 1.900 CCFC NFT olacak. NFT’ler her biri 0,069 ETH fiyatla satışa sunulacak. Ayrıca 19 Kasım’da halka açık basım başlayacak. Bununla birlikte her biri 0.1 ETH için 1.600 CCFC NFT mevcut olacak. Her cüzdan basımı, genel sırasında iki NFT’ye kadar basabilir. Kalan 500 CCFC NFT’nin topluluk etkinlikleri ve ekip düşüşleri için ayrılacağını belirtmekte fayda vardır.

Cool Cats FC’ye Katılmanın Ödülleri Nelerdir?

Ekibiniz ilerledikçe, özel, parayla satın alınamayan ödüllerin kilidi açılacaktır. Bu, oyuncular tarafından giyilen imzalı ürünleri, oyuncu karşılamalarını, VIP deneyimlerini, dijital koleksiyonları ve daha fazlasını içermektedir. Ayrıca büyük ödül için kazanan takımın beş şanslı sahibi, çok günlü deneyim yaşama fırsatı yakalayacak. Buna özel turlar, VIP futbol deneyimi, dört yıldızlı bir otelde konaklama ve daha fazlası dahildir. Ayrıca sahipleri, Cool Cats sunucusundaki topluluk liderliğindeki etkinliklere katılarak da ödül kazanabilecekler. Cool Cats Group CEO’su Stephen Teglas, lansmanla ilgili heyecanını paylaştı ve şunları söyledi:

“Yaklaşan küresel futbol turnuvası sezonunu kutlamak için Cool Cats ve Cool Pets sahiplerini bir araya getiren yenilikçi Cool Cats FC koleksiyonunda Animoca Brands ve OneFootball Labs ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz. Milli takımlara tezahürat yapma ve heyecan verici IRL deneyimleri ve ürünleri kazanma fırsatı ile taraftarlar, paranın satın alamayacağı gerçekten eşsiz bir deneyimin tadını çıkarıyor.”

Animoca Brands’in Ortağı OneFootball Labs Hakkında

OneFootball Labs, her ay dünya çapında 100 milyon futbol taraftarına ulaşan popüler futbol medya platformudur. Ayrıca OneFootball Labs, futbol kulüpleri, ligler, federasyonlar ve oyuncularla bağlantılı olarak özel taraftar deneyimlerinin yanı sıra dijital varlıkların serbest bırakılmasını kolaylaştırır. Web3 aracılığıyla OneFootball Labs, taraftarlar ve futbol sporu arasında daha güçlü, daha doğrudan ilişkiler kurabilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Animoca Brands ve OneFootball, Cool Cats FC’yi Sunuyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!