DrifterShoots, İlk Instagram NFT’si 10 Saniyede Satıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Salı günü, şehir fotoğrafçısı ve NFT koleksiyoncusu Driftershoots için sansasyonel bir gündü. İlk Instagram NFT’sini 10 saniyede sattı. Ekosistemde büyük bir çekiş olduğundan bu, kripto küresinin olumlu bir göstergesidir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

DrifterShoots Olağanüstü Bir Satış Gerçekleştirdi

DriftShoot kısa süre önce Instagram sayfasında, 10 saniyeden kısa bir sürede tükenen koleksiyonları biriktirerek yorum yaptı. Kendisini ve Instagram’ın ilk dijital koleksiyonunun sahibi olan herkesi tebrik etti. Ona göre, ön planda olmaktan memnun ve değişimle başa çıkmayı öğrendikleri için bu meydan okumadır. Geliştirme ile ilgili olarak Driftshoot şunları söyledi:

“On saniyede sattık. Instagram’ın ilk Digital Collectible’ının sahiplerini tebrik ederiz. Sanat dönüşüyor ve ben ön planda olmaktan mutluyum. Bu, değişimle başa çıkmayı öğrenmektir. Parkın yansımasına bakarken sanatımı paylaşmama izin verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Ben de kendimi camda, bir zamanlar kimdim ve kim olmak üzere olduğum iki dünya arasında sıkışmış olarak gördüm. Her şey değişiyordu ve ben de belirsizlik en içteki varlığımı sular altında bırakıyordu. Yine de yaprakların değişmesine gözlerimi açtığımda, sonsuza dek böyle olmayacağına dair evrensel bir tanıklık olarak sessizce konuştular.”

Başarının İşaretlerini Gösteren Instagram NFT’leri

Sadece 50 parçadan oluşan 1000 dolarlık koleksiyon sadece 10 saniyede tükenmiştir. Meta, Amerika’daki milyonlarca kullanıcıya dijital koleksiyon sergisinin uzun zamandır beklenen açılışını ilan ettikten sonra, NFT’lere artık Instagram’da erişilebilir.

NFT konfigürasyonu Mayıs ayından beri test edilse de şu anda Kuzey Amerika dışındaki herkese açıktır. Müşteriler, Instagram hesaplarını Coinbase, Dapper Labs ve MetaMask’tan cüzdanlarına bağlayabilmektedir.

Dijital sanatçılar artık sanat eserlerini doğrudan sosyal medya takipçilerine satabilmektedir. İleriye dönük olarak kuruluş, Polygon blok zincirinde başlayan, yaratılıştan uçtan uca araç setini duyurdu.

Bu yöntem, kullanıcıların NFT’lerini doğrudan Instagram’dan satın alarak favori içerik oluşturucularını desteklemelerini kolaylaştırdı. Blok zinciri ekosisteminde devasa donanımları sürmek için mükemmel bir araçtır.

NFT Yaratıcıları

Bazı NFT sanatçıları NFT alanında başarı bulma konusunda şanslıyken, diğerleri o kadar şanslı olmadı. “Where My Vans Go” projesi tüm zamanların en çok satan ikinci NFT fotoğraf koleksiyonu olan bir şehir fotoğrafçısı Isaac “Drift” Wright’ın (AKA Drifter Shoots) durumu budur.

Amerika Birleşik Devletleri Ordusunda eski özel harekat askeri olan Wright, kentsel keşif ve şehirleri alışılmadık açılardan fotoğraflayarak PTSD ve depresyonun üstesinden gelmek için yöntemler geliştirdi. 2020’nin sonlarına doğru yaptığı iş nedeniyle tutuklandı. Bununla birlikte hükümet, orduda siyah bir adam olarak geçmişini ve ona karşı olan yarışını kullanarak tahvilsiz dört ay hapis cezasına çarptırdı.

Drifter Shoots, en son koleksiyonunu bugün Instagram’ın ilk Dijital Koleksiyonu olarak satarak tarih yarattı. Ayrıca, ABD hükümetinin kendisine karşı desteklediği davaları Twitter dizisinde ilettiği için durum onu tedirgin etti. Kendisine yapılan saldırı Isaac’in makaleyi kendi başlığında paylaşmasına neden oldu. Isaac yorumladı:

“Bir ödeme duvarı olduğunu biliyorum, bu yüzden makaleyi burada da yayınlayacağım. Askerliğimin sabıka kaydım olmamasına rağmen beni tehdit olarak göstermek için bana karşı nasıl kullanıldığı ana hatlarıyla anlatılıyor. Ayrıca şu ana kadar üç kez silah zoruyla silahsız olarak tutulduğum da ana hatlarıyla anlatılıyor.”

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
DrifterShoots, İlk Instagram NFT’si 10 Saniyede Satıldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!