AIC, Metaverse Projesi için 12,5 Milyon Dolar Sermaye Ayırdı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cannabis topluluğu için küresel bir meta veri tabanı oluşturmayı taahhüt eden Cannaverse, fon aldı. Fonlar, Cannaverse adına AIC Digital Asset Group tarafından başlatılmıştır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Küresel Cannabis Topluluğu için Metaverse

Cannaverse projesi CANNALAND, AIC girişiminin ardından bir finansman desteği aldı. Haber, fonlamanın arkasındaki şirket olan Atlantic International Capital’in (AIC) 10 Kasım Perşembe günü bir basın açıklamasıyla duyurmasının ardından geldi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, küresel Cannabis topluluğu için tasarlanan bir metaverse projesi CANNALAND’ın geliştirilmesi için bir grup özel yatırımcıdan 12,5 milyon dolarlık fon toplanmıştır.

Projenin arkasındaki şirket, Cannabis alanına adanan bir metaverse’ün ilk üreticisi Cannaverse Technologies’dir. Proje, bir meta veri tabanında bir blok zinciri ödeme sisteminin entegrasyonu yoluyla üretim, satın alma ve satış yapan varlıkları bir araya getiriyor. Birkaç banka ve finans kurumu Cannabis endüstrisindeki işletmelere hizmet vermeyi reddettiği için bu çok önemlidir.

Proje, Cannabis markalarına adanan en önemli topluluğu oluşturmayı amaçlamaktadır. Kullanıcılar, meta veri deposu içinde sınırlama olmaksızın küresel Cannabis markalarına erişim kazanacaktır. Cannaverse Technologies LTD’nin CEO’su Mark Bonner, fonlamanın arkasındaki şirketi överek şunları söyledi:

“AIC’in projemiz için finansman sağlamamıza yardımcı olmak için gösterdiği çabaları takdir ettik. Bu anlaşmaya sahip olmak, CANNALAND projesini oluşturmaya ve iş modelini yürütmeye odaklanmamızı sağlıyor.”

AIC ile Fikirlerin Paylaşılması ve Esrar Hakkında Daha Fazlasının Keşfedilmesi

Meta veri deposu alanının B2B ve B2C operatörlerinin eğlence dolu bir ortamda fikirlerini paylaşabilecektir. Ayrıca Cannabis’in keşfedebileceği ve öğrenebileceği bir yer olduğu belirtilmektedir.

Yenilikçi platform, Web2 e-Ticaret özelliklerini sorunsuz bir şekilde bir araya getirmektedir. Bununla birlikte kullanıcıların sipariş vermelerini ve istedikleri yerde paketleri almalarını sağlar. Ayrıca Meta veri deposunun diğer özellikleri arasında eğlence, eğitim, etkileşimli topluluk forumları, konferanslar için destek ve Cannabis ile ilgili diğer bazı işlevler bulunur. AIC Yönetici Ortağı Jeffrey Lombard, şirketin katılımının koordineli bir fonlama yoluyla Cannabis projesini bir sonraki seviyeye taşımaya katkıda bulunduğunu söyledi:

“AIC’nin Cannaverse Technologies’in CANNALAND Metaverse için bu finansmanı sağlama konusunda tavsiyede bulunması, bu projeyi bir sonraki seviyeye taşımaya yardımcı oldu” “AIC, proje planında yürütülürken ve yaklaşmakta olan token lansmanına hazırlanırken danışmanlık hizmetlerini sunmaya devam edecek”

Blok Zinciri Kullanarak Cannabis Topluluğunu Güçlendirmek

Atlantic International Capital, son 30 yıldır kuruluşlar için finansman danışmanlığı işiyle uğraşmaktadır. Şirketin merkezi Boca Raton, Florida’dadır. Ayrıca New York ve İsviçre’de ofisleri bulunmaktadır. Danışmanlık hizmetleri arasında sporculara, kolej profesyonel takımlarına ve eğlence sanatçılarına dijital varlıkların tanıtılması dahildir. Şirket, öncelikle onları dijital varlık alanına getirmek için yüksek net değerli varlıkları hedefliyor.

Cannaverse Technologies yetiştiricilere, test laboratuvarlarına, kültivatörlere ve diğer oyunculara faaliyetlerini blok zinciri teknolojisi aracılığıyla ölçeklendirme konusunda yetki veriyor. Ayrıca şirket, sektördeki boşlukları kapatırken Cannabis zincirlerinden para kazanmaya da yardımcı oluyor.

Ancak Cannaverse Technologies yalnız değildir. Yakın zamanda duyurulan bir Cannabis temalı NFT koleksiyonu da dahil olmak üzere birçok başka Cannabis ve Web3 iş birliği oluşturuluyor.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
AIC, Metaverse Projesi için 12,5 Milyon Dolar Sermaye Ayırdı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!