PetaRush Oyununun 700 Adet NFT’si Tükendi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT’lerin son yıllarda popülaritesi iyi bilinmektedir. Ancak PetaRush NFT piyasaya çıkar çıkmaz insanların bu kadar hızlı satın almaları hala şaşırtıcı. Çoklu IP blok zinciri oyunu PetaRush’ın 700 NFT’lik ilk parti satışı tahmin edilmekteydi. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Gerçek Bir Başarı

İlk çoklu IP blok zinciri oyunlarından biri saat gibi çalıştı. Oyunun NFT’leri beş Kasım’da Gate.io’da genel satışa çıktı. 700 NFT’lik ilk parti sadece üç gün içinde tükenmiştir. PetaRush, halka açık satıştan önce 300 NFT beyaz liste kotası yayınladı. Şaşırtıcı bir şekilde, bir günde tükendiler. Ayrıca PetaRush, Discord topluluğu içinde bir çekiliş düzenledi. İlk sahiplerine teşekkür etmek için iPad ödülleri verdiler.

Topluluktaki NFT sahipleri için PetaRush özel etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu olaylar oyuncular tarafından coşkuyla karşılanmıştır. Bununla birlikte ayı piyasasına ender bir ivme kazandırmıştır.

PetaRush Özelliği Nedir?

Her zamanki GameFi’den farklı olarak PetaRush, mobil bir hayvan yarış oyunudur. Ayrıca PhantaBear ve Demi-Human NFT ile iş birliği yapmıştır. Bu iş birliği, çeşitli NFT projelerinin IP adreslerinin 3D’ye dönüştürülebilmesi için kurulmuştur. Daha sonra PetaRush’ta diğer IP karakterleriyle savaşabileceklerdir. Oyun sırasında oyuncular siberpunk hayvan karakterlerine dönüşüyor. Ayrıca kullanıcılar, Mars’ta rakipleriyle savaştıkları bir bilim kurgu ortamına dalmış durumdalar.

PetaRush’ın oynanışı klasik Mario Kart ile benzerlik gösteriyor. Ancak oyuncuların yarışın yönünü belirleme konusunda endişelenmelerine gerek yoktur. Ayrıca fiziksel tüketimi azaltmak, yarış hızını artırmak, şampiyonluğu kazanmak ve rakipleri bozmak için becerilerini stratejik olarak kullanırlar.

PetaRush NFT oyunlarda kullanılabilen ve oyunculara oyunları tamamladıkları için ödüller sunar. Oyunda bir de yetiştirme mekanizması bulunmaktadır. Yetiştirmeden sonra, NFT’ler oyunda daha yüksek değerler alabilir ve kazanma olasılığını artırabilir. Ayrıca oyuncular ekili NFT’leri pazara götürebilir ve diğer oyunculara satabilir. Böylece sahip oldukları NFT’ler sadece oyun içinde kullanılamaz, aynı zamanda değeri de artar. Tüm bu yenilikçi özellikler, PetaRush NFT’ye akıllıca yerleştirilmiştir.

PetaRush Kazanmanın Yolları

PetaRush oyunu, oyunculara zafere ulaşmak için iki yol sunar. Birincisi “Kazanan Her Şeyi Alır”. Burada oyuncuların sembolik ödülü alabilmeleri için yarışta şampiyonluğu kazanmaları gerekiyor. İkincisi ise “Herkese Ödül”. Burada, ödül bonus sıralamaya bağlıdır. İlk sıranın en fazla tokeni alma olasılığı vardır. Ancak son bitiren oyuncu da token alabilmektedir. Son oyuncuların elde ettiği cipsler teselli ödülleridir.

Oyuncular kazanmak için kazanma deneyiminin tadını çıkarmak istiyorlarsa, yaklaşık 65 $’lık NFT PetaRush’a sahip olmaları gerekmektedir. Ayrıca hak kazanılması için PT biletlerine yaklaşık bir dolar ödemeleri gerekiyor. Oyuncular, becerileri dikkatlice eşleştirmeli ve stratejileri düşünmelidir. Hatta rakiplerinden daha iyi performans göstermek ve şampiyonluk bonusunun kazanılması için NFT oyun karakter istatistiklerini geliştirmeleri gerekiyor.

Oynanışın Basitleştirilmesi

Kazanmak için kazanmanın temel tasarımı, bazı GameFi oyuncularının oyunun tokenlerini yok etmesini zorlaştırıyor. Oyuna ciddi şekilde katılan oyuncular daha yüksek bir zafer oranı elde edip ödüller alabilmektedir. PetaRush, blok zincir oyna-kazan oyunlarının verdiği olumsuz Ponzi izlenimini tersine çevirdi. Temel oyununu Kazan-Kazan modeli etrafında inşa etti.

PetaRush, tüm oyuncular için ücretsiz olan bir blok zinciri oyunudur. Herhangi bir oyuncu, NFT’si olmasa bile oyuna katılabilmektedir. Ancak bir NFT olmadan, Kazan-Kazan oyunlarına katılamayacaklardır. GameFi oyuncuları ve normal oyuncular, bu oyunun farklı seçenekleri aracılığıyla PetaRush’tan yararlanabilmektedir.

PetaRush oyunu yakın zamanda ilk kapalı beta aşamasını tamamladı. Kolayca erişilebilen mobil oyun modu şimdiden dünya çapında binlerce oyuncu kazandı. İkinci kapalı beta testi bu ay içinde gerçekleşecek. PetaRush NFT sahiplerine kazan-kazan oyun seçeneğini açacak.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
PetaRush Oyununun 700 Adet NFT’si Tükendi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!