LINE, NFT Platformu DOSI’de C2C Pazar Yerini Tanıttı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Japon mesajlaşma uygulaması Line’ın NFT bölümü LINE NEXT, DOSI NFT platformunda C2C pazarını başlattığını duyurdu. C2C ticaret hizmetinin kullanıcıları, Japonya dışında dünyanın herhangi bir yerinde NFT satın alıp satabilmektedir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

NFT Ticaret Pazarı Çevrimiçi

Açıklama, Line’ın 2022’de işletmeler ve insanların NFT ticareti yapacak bir pazar sunulması için bir hizmet vereceğini duyurmasının ardından geldi. Şirkete göre akıcı işlem akışı sayesinde, herhangi biri DOSI platformundan yararlanarak C2C pazarında NFT ticareti yapabilmektedir. LINE NEXT sözcüsüne göre, kullanıcılar bir DOSI Cüzdanına kaydolup LINE, Facebook ve Google gibi sosyal medya hesaplarını kullanarak giriş yapabilirler.

Kullanıcılar, DOSI cüzdanını Ethereum için MetaMask’a bağlayarak NFT’leri satın alıp takas edebilirler. Kullanıcılar, Ethereum, Naver Pay ve diğer ödeme yöntemlerini kullanarak NFT ticareti yapabilirler. Platform her ülkede, kripto varlıklarının sayısını ve mobil ödeme seçeneklerini genişletmeyi amaçlıyor.

DOSI Büyüyor

Eylül ayında beta hizmetinin başlamasından bu yana işletme, DOSI’nin Japonya hariç 180 ülkeden oldukça büyük bir kullanıcı tabanı topladığını belirtmektedir. Bununla birlilte 100.000’den fazla DOSI Cüzdanı yayınladığını iddia etmektedir. Ayrıca temsilci, şirketin resmi versiyonunu bu yıl tanıtmayı planladığını belirtti. DOSI vatandaş üyelik hizmetinin kullanıcıları, NFT topluluk etkinliklerine katılarak, NFT satın alarak, DON veya üyelik puanları kazanabilirler.

Kore medya kralı CJ ENM ve ana şirketi Naver ile iş birliği içinde olan platform, NFT projesini açıkladı. Şirket, kullanıcıların gelecekte NFT’lere daha alışmalarına yardımcı olmak için çeşitli yeni NFT projeleri başlatmayı planlıyor. Bununla birlikte LINE NEXT’in CEO’su Youngsu Ko şunları söyledi:

“Kullanıcılara yeni bir NFT deneyimi sunmaya kararlıyız. Bu sadece yeni bir teknoloji veya yatırım değil. Bizim için DOSI, NFT’leri erişilebilir ve kullanımı basit hale getirirken, aynı zamanda kullanıcılarımız için avantajlar yaratmak ve toplulukları teşvik etmekle ilgilidir.”

LINE NEXT’in NFT Planları

Platform, dünya çapında NFT’ler için ekosistemi büyütmeye adanmış bir organizasyondur. ABD merkezli LINE NEXT, şu anda NFT platformu işi geliştirmektedir. Bununla birlikte Kore merkezli yan kuruluş dünya çapında NFT platform stratejisine ve planlamasına odaklanıyor.

LINE NEXT, LINE’ın blok zinciri ve NFT işlerine dayalı yeni küresel NFT platformu başlatmayı planlıyor. Ayrıca küresel hizmetler ve blok zincir teknolojisi ürünlerinin yaratılması için derinlemesine bilgi birikiminden yararlanmaktadır. LINE NEXT için ana gelir kaynağı, geçen yılki işlem aracılık ücretlerinden gelecekti. Şu anda C2C platform hizmetinin sunulacağı ülkeler veya bu ülkelerdeki yaklaşık DOSI kullanıcılarının sayısı hakkında herhangi bir bilgi mevcut değildir.

Kore şubesi LINE NEXT’in blok zinciri ürünlerini kontrol etmektedir. Bununla birlikte ABD ofisi DOSI dünya çapındaki NFT platformunu denetler. Ayrıca DOSI Korece, Japonca, Çince, Bahasa dili, İspanyolca ve Tayca gibi diğer dillerde de mevcuttur.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
LINE, NFT Platformu DOSI’de C2C Pazar Yerini Tanıttı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!