Şirketler FTX’in Likidite Problemlerinin Ardından Fonlarını Sigortalatmaya Başladı: İlk Hamle İngiltere’den

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FTX’in likidite problemlerinden sonra kripto saklama hizmeti veren Copper, İngiltere’nin en büyük sigorta kurumu ile anlaşarak soğuk cüzdanda sakladığı varlıkları sigortalattı.

Copper 9 Kasım tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayınladığı basın açıklamasında, şirketin soğuk cüzdanlarında muhafaza ettiği kripto varlıklar için İngiltere’nin en büyük sigorta kurumu AON ile anlaşarak 500 milyon dolar değerinde sigorta aldığını duyurdu.

Şirket son zamanlarda dijital varlıkların değerindeki artışın soğuk cüzdan talebinin artmasına yol açtığını söyledi. Şirket ayrıca özellikle yeni bir varlık sınıfı olarak kurumsal yatırımcılar ve kullanıcılar tarafından benimsenmesi artan kripto varlıklar için çevrim dışı koruma araçları oluşturmaya odaklandıklarını belirtti. Şirketin bu hamlesinin çalışanların gizli anlaşmalarına, dijital varlıkların fiziksel olarak kaybına veya zarar görmesine karşı koruma sağlayacağı da verilen bilgiler arasında yer aldı.

Copper Personel Müdürü Greg Hall konu hakkında şu ifadelerde bulundu:

Dijital varlıkların korunması işimizin ana hedefidir ve artık müşterilerimize güvence vermek için ekstra bir güvenlik düzeyine sahibiz. Copper olarak işimizin büyümesini desteklemek ve en uygun pazar lideri politikalarına sahip olduğumuzdan emin olmak için sigorta piyasasıyla yakın çalışmaya devam edeceğiz.

Uzmanlar, FTX’in yaşadığı likidite problemi sonrasında birçok kripto para borsasının ve saklama hizmeti firmasının sigorta yöntemlerini araştırdığını bildirdi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Şirketler FTX’in Likidite Problemlerinin Ardından Fonlarını Sigortalatmaya Başladı: İlk Hamle İngiltere’den
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!