Piyasa Analiz: Bitcoin 2 Yılın En Düşük Seviyesine Düşerken, Solana %41 Oranda Çakıldı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Solana ve FTT, eski dampingin bir günde %40 oranında değer kaybetmesiyle değer kaybetmeye devam ediyor.

Son birkaç gün içinde en büyük kripto borsalarından ikisi arasında meydana gelen olaylar tüm piyasayı alt üst etti. Birincisi, Bitcoin, Kasım 2020’nin sonundan bu yana en düşük pozisyonuna düştü.

FTT ve Solana, olumsuz paketin başında gelirken, alternatif madeni paralar da yoğun bir şekilde kanıyor.

Bitcoin 17 Bin Dolara Düştü

Birincil kripto para birimi geçen hafta keyif aldı ve hafta sonu 21.500 dolardan çok ayın en yüksek seviyesini gördü. Ancak, önümüzdeki birkaç gün içinde olanlar için hiçbir şey hazırlanamazdı.

Binance ve FTX arasındaki destan çözülürken BTC dün değer kaybetmeye başladı ve 20.000 doların altına düştü. İlki, sıkıntılarından sonra ikincisini satın almayı planladığını söylediğinde, piyasa tam bir kaosa girdi.

İlk başta, Bitcoin 19.200 dolardan 20.500 doların üzerine fırladı, ancak bu kısa sürdü. Varlık, takip eden dakikalarda yörüngesini tersine çevirdi ve hızla değer kaybetmeye başladı ve yüz milyonlarca dolarlık tasfiyeye neden oldu.

En azından şimdiye kadarki en kötüsü, BTC’nin Kasım 2020’nin sonundan bu yana en düşük pozisyonu olan 17.150 dolara (Bitstamp’ta) şiddetli bir düşüşle geldi. Ayılar onu bir kez daha güneye itmeden önce oldukça hızlı bir şekilde toparlandı ve 18.000 doların üzerine çıktı.

Şu an itibariyle BTC 17.500 dolarda, piyasa değeri 335 milyar dolara düştü, ancak altcoinler sert bir şekilde çöktüğü için hakimiyeti %39’un üzerine çıktı.

Solana piyasa analiz: bitcoin 2 yılın en düşük seviyesine düşerken, solana %41 oranda çakıldı! 3

Solana ve FTT Felaket Yaşıyor

FTX’in yerel kripto para birimi, dün tartışmasız en değişken olanıydı. Günde 20 dolardan yaklaşık 3 dolara çıktı. Borsa etrafındaki tüm belirsizlikle birlikte, varlık şu anda 4 dolar civarında mücadele ediyor.

Alameda tarafından ağır bir şekilde desteklenen Solana da çok acı çekiyor. SOL kısa süre önce iki ayın en yüksek seviyesini neredeyse 40 dolardan boyadı, ancak şu anda 16 dolara düştü. Sadece son 24 saatte yaklaşık %40 azaldı.

Altcoinlerin geri kalanı o kadar iyi durumda değil. Ethereum bir günde %20’den fazla düştü ve 1.200 doların altında kaldı. Sadece birkaç gün önce, ikinci en büyük kripto 1.600 doların üzerinde işlem gördü.

Binance Coin, Ripple, Dogecoin, MATIC, Shiba Inu, OKB, Avalanche, Uniswap ve diğerleri de çift haneli günlük kayıplara sahip.

İlginç bir şekilde Tron, günlük ölçekte küçük kazançlar elde eden tek altcoin. Ancak bu, yaklaşık 870 milyar dolara düşen genel kripto piyasası değerine pek yardımcı olmadı. Metrik dünkü zirveden bu yana 160 milyar dolar kaybetti.

Solana piyasa analiz: bitcoin 2 yılın en düşük seviyesine düşerken, solana %41 oranda çakıldı! 4

Piyasa Analiz: Bitcoin 2 Yılın En Düşük Seviyesine Düşerken, Solana %41 Oranda Çakıldı!
Kripto Piyasası 12 Saat İçinde 130 Milyar Dolar Kayıpla Büyük Kan Kaybetti!
Bitcoin (BTC) Yatırımcıları, Bu Gelişmeler Işığında Hafta Ortası Bir Sürpriz Yaşayabilir!
Monero (XMR) Kısa Vadeli Satıcıları Bu Haftaki Keskin Geri Çekilmeden Yararlanabilir, Ancak Şöyle Bir Durum Var!
Bu Hafta Polygon (MATIC) Alıcılarının Beklentilerini Azaltabilecek Sebepler!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Piyasa Analiz: Bitcoin 2 Yılın En Düşük Seviyesine Düşerken, Solana %41 Oranda Çakıldı! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Piyasa Analiz: Bitcoin 2 Yılın En Düşük Seviyesine Düşerken, Solana %41 Oranda Çakıldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!