OKX NFT Futbol Kupası’nı Başlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan OKX, benzersiz bir NFT Futbol Kupası oyunu içeren “OKX Futbol Festivali”ni başlatıyor. Dünya Kupası’nın iki haftadan kısa bir süre içinde başlayacak olmasıyla OKX, taraftarlara NFT Futbol Kupası ve 2022 OKX Futbol Kupası Takas Yarışması için üç milyon dolarlık devasa bir ödül havuzundan oluşan eşsiz bir fırsat sunmaktadır.

Futbol taraftarları, favori milli takımlarını temsil eden en fazla üç NFT basabilirler. Ayrıca NFT sahipleri, takımları turnuva boyunca ilerledikçe büyük ödüller kazanacaklar. Ayrıca Ethereum cüzdanı olan herkes katılıp yeni kullanıcı ödülleri, sınav ödülleri ve yönlendirme ödülleri kazanabilmektedir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

OKX NFT Futbol Kupası

20 Kasım’da Dünya Kupası 2022 Katar başlıyor ve tüm dünya bu turnuvayı izliyor olacak. İkonik turnuvayı kutlamak için kripto para borsası OKX, OKX Futbol Festivali adı verilen benzersiz bir etkinlik yarattı. Buna bir NFT oyunu, bir ticaret yarışması ve platformdaki özel stake anlaşmaları dahildir. Bu futbol etkinliğinin toplam ödül havuzu üç milyon dolardır.

Ayrıca OKX Kasım ortasında başlayacak bu kışın büyük turnuvası için temalı özel Gizemli Kutuları kazanma şansı da sunacak. Halihazırda mevcut olan ödül tokenlerine ek olarak, Gizemli Kutu sahipleri $CHZ, $ARG, $CITY ve $POR tokenlerini kazanma fırsatına sahip olacaklar.

NFT Futbol Kupası’na katılmak ücretsizdir ve kullanıcıları favori milli takımlarını destekledikleri için ödüllendirir. Ancak kullanıcıların NFT başına 10 USDT stake etmesi gerekmektedir. Ancak bu fonların, turnuvanın bitiminden sonra iade edileceğini unutmamak gerekir. OKX Pazarlama Direktörü Haider Rafique şunları söyledi:

“OKX, insanların tutkularını kutlamanın yeni ve yenilikçi yollarını bulmalarına yardımcı olmak için burada. Bu yıl milli takımlarımızı desteklemek için bayraklarımızı yükseltirken, umarım bu dijital deneyimler kripto ve futbol topluluklarını bir araya getirmeye yardımcı olur. Bununla birlikte yeni gelenlere Web3 ve kriptonun onlara sunabileceği fırsatlar dünyasını gösterir.”

NFT Oyunu Nasıl Çalışır?

FIFA Dünya Kupası turnuvası, grup aşamaları ve eleme turlarından oluşur. Bununla birlikte sekiz Kasım’dan itibaren, insanlar desteklemek istedikleri takımların üç ücretsiz NFT’sini seçmek için kaydolabilirler.

Futbol Kupası NFT sahipleri, grup aşamasında ilerlemeleri için 20 USDT’lik bölünen nokta ödülleri alacaklardır. Bunu takiben, NFT sahipleri nakavt formatında karşı karşıya gelen takımlarla kafa kafaya gidecek. Elenen takımın ödül havuzları, onları nakavt eden takıma aktarılmaktadır. Son olarak, OKX her başarılı futbol NFT basımında fazladan 10 USDT ekleyecektir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
OKX NFT Futbol Kupası’nı Başlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!