Kripto Para Borsalarından Son 24 Saatte Çekilen Tutar 3 Milyar Dolara Ulaştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası FTX’in çöküşünün ardından merkezi borsalara olan güven azalıyor. Verilere göre son 24 saat içerisinde borsalardan yaklaşık 3 milyar dolar varlık çekildi.

FTX’in çöküşünün ardından merkeziyetsiz borsalara olan güven giderek azalıyor. On-chain analiz platformu Nansen verilerine göre borsalardan 24 saat içerisinde 3 milyar dolar varlık çekildi. Söz konusu varlıkların 1 milyar dolarını Ethereum (ETH), 950 milyon dolarını USD Coin (USDC), 400 milyon dolarını USDT ve 195 milyon dolarını BUSD oluşturdu.

FTX’in ani çöküşünden sonra kullanıcıların para çekme işlemlerinin geçici olarak asıya alınması ve ardından sınırlı miktarlarda çekim işlemine izin verilmesi yatırımcıları endişeye sürükledi. Nansen CEO’su Alex Svanevik konu hakkında “borsaların suyu çekiliyor” açıklamasında bulundu.

Merkeziyetsiz borsalara karşı artan bu endişeyi merkeziyetsiz finans (DeFi) için bir umut ışı olarak yorumlayan yatırımcılar da bulunuyor. Kötü piyasa şartlarında herhangi bir yükseliş beklemek için henüz erken olsa da uzun vadeli bakıldığında kripto para piyasalarında yeniden yapılanma görmemiz olası gözüküyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Borsalarından Son 24 Saatte Çekilen Tutar 3 Milyar Dolara Ulaştı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!