ARK Invest, 420 bin Coinbase hissesi daha satın aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cathie Wood liderliğindeki yatırım yönetimi firması ARK Invest, kripto para borsası Coinbase’in (COIN) 420 bin 949 hissesini daha satın aldı. Borsa hisselerinin değeri, 8 Kasım Salı günü yüzde 11 gerileyerek 1 Temmuz’dan bu yana gördüğü en düşük seviyelere inmişti. Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun FTX’i satın alma niyetini açıklaması sonrası, uzun süreli bir piyasa gerilemesi yaşanacağına yönelik bir beklenti oluşmuş ve bu da kripto borsalarının hisselerindeki düşüşü tetiklemişti.  

Aktarılan detaylara göre; ARK Invest, sahip olduğu Coinbase hisselerini toplam 3 yatırım fonunda artırdı. Bu fonların; ARK Innovation, ARK Next Generation Internet ve ARK Fintech Innovation olduğu kaydedildi. 420 bin 949 hisse, ARK Invest’in toplam 7,7 milyon dolar değerindeki Coinbase varlıklarına eklenmiş oldu.  

ARK’ın bir önceki Coinbase hissesi alımları, ekim ve haziran aylarında gerçekleşmişti

Öte yandan; ARK Invest’in Fintech Innovation Fonu (ARKF), ekim ayı sonunda da Coinbase’in (COIN) 10 bin 880 hissesini daha satın almıştı. Satın alınan hisselerin, yaklaşık 722 bin dolar değerinde olduğu kaydedilmişti. Fon böylece, sahip olduğu hisselerin değerini 60,5 milyon dolara çıkarmıştı. ARK’ın bir önceki Coinbase hissesi satın alımı ise haziran ayında gerçekleşmişti.  

Fakat ağustos ayında ARK’ın Baş Yatırım Sorumlusu Cathie Wood, fonun Coinbase’e ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından açılan bir soruşturma nedeniyle COIN varlıklarını azalttığını açıklamıştı. Soruşturmayı bir risk olarak nitelendiren Wood, ARK’ın 1,1 milyon Coinbase hissesi satacağına işaret etmişti.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ARK Invest, 420 bin Coinbase hissesi daha satın aldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!