Polygon, 5 ayda ağına 43 milyon yeni adres ekledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PolygonScan verileri; Polygon blokzincirin, 7 Haziran 2022 ve 7 Kasım 2022 tarihleri arasında ağına 42 milyon 869 bin 34 yeni adres eklediğine işaret etti. Ağdaki hızlı büyüme, popüler blokzincirin yerel token’ı MATIC’de de haftalık ve aylık bazda çift haneli değer artışları görülmesine yol açtı. Hisse kanıtı (PoS) modelini kullanan ağ, 5 ayda yüzde 30’luk bir büyüme yaşadı. Eklenen yeni adres sayısının, günlük ortalama 280 bin olduğu kaydedildi.  

Aktarılan detaylara göre; MATIC, son 24 saat içerisinde yüzde 4,83’lük bir değer kaybı yaşasa da haftalık bazda yüzde 27, aylık bazda ise yüzde 40,03 fiyat artışı kaydetti. Polygon’un yerel token’ının, haberin yazıldığı sırada 1,15 dolardan işlem gördüğü belirtildi. Yaşadığı değer artışları sonrası MATIC, piyasa değeri açısından en büyük 100 dijital varlık arasında en çok değer artışı yaşayan token oldu.  

Büyük şirketlerin Polygon entegrasyonu, MATIC fiyatındaki artışı tetikledi

Öte yandan; MATIC’deki fiyat artışı ve Polygon ağındaki hızlı büyüme, büyük markaların kendi platformlarına getirdiği Polygon entegrasyonlarıyla ilişkilendirildi. Meta, yakın zamanda Instagram’a Polygon tabanlı bir NFT oluşturma ve satma aracı eklemişti. ABD merkezli bankacılık devi JPMorgan da Polygon blokzincirdeki merkeziyetsiz finans platformunu kullanarak ilk sınır ötesi işlemini başarıyla gerçekleştirmişti. Platformlarına Polygon entegrasyonu getiren diğer markalar arasında Coca-Cola, Starbucks, DraftKings ve Reddit de yer alıyordu.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Polygon, 5 ayda ağına 43 milyon yeni adres ekledi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!