Monero (XMR) Kısa Vadeli Satıcıları Bu Haftaki Keskin Geri Çekilmeden Yararlanabilir, Ancak Şöyle Bir Durum Var!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Monero (XMR), daha önce güçlü bir yükseliş sağladıktan sonra bu hafta güçlü bir düşüş eğiliminde görülebilir. Geri izleme, kısa satıcılar için avantaj sağlamak ve biraz kar elde etmek için mükemmel bir fırsattı. Ancak kâr elde etme zamanı mı yoksa traderlar XMR’yi biraz daha uzun süre tutabilir mi?

XMR, aşırı satım bölgesine yerleştiren %18’lik bir yukarı yönlü sonuca vardıktan sonra düşüş işaretleri verdi. 160 $ ​​fiyat aralığının hemen üzerinde kısa vadeli bir direnç yeniden testi gözlemlendi. Bu, düşüş eğilimi olasılığını artırabilir. Aynı seviye Eylül ayında da direnç gösterdi.

XMRmonero (xmr) kısa vadeli satıcıları bu haftaki keskin geri çekilmeden yararlanabilir, ancak şöyle bir durum var! 4

XMR yatırımcıları 144 ile 146 dolar arasında bir destek beklemelidir. Bunun nedeni, 50 günlük hareketli ortalama yeniden testinin fiyatı yukarıda belirtilen aralığa koymasıdır. Fiyatın bu seviyenin altına düşmesi durumunda, bir sonraki destek aralığı 141$ ve 142$ fiyat aralığında olabilir. Bunun nedeni, fiyatın Ağustos ve Ekim destek seviyelerini yeniden test edebilmesidir.

XMR İçin Yükseliş Hakimiyeti Şansını Değerlendirme

Kısa satıcılar, yükseliş momentumunun aşağı yönde daha güçlü bir şekilde geri gelmesi durumunda fiyat yine de yükselmeye devam edebileceğinden temkinli davranmaya devam etmelidir. Böyle bir senaryo, genel piyasa hissiyatı yükselişini sürdürürse özellikle olası olacaktır. Şimdilik, kripto piyasası, küresel kripto piyasası değeri bir kez daha 1 trilyon doların altına düşerek güçlü bir satışın ortasında kaldı.

XMR’nin ağırlıklı duyarlılığı da son iki günde düştü ve yatırımcıların bir geri çekilme beklediğini doğruladı. Yine de, dört haftanın en düşük seviyesine kıyasla hala iyi seviyelerde kaldı. Artan alt aralığı, dönmek üzere olduğunu gösterebilir.

XMRmonero (xmr) kısa vadeli satıcıları bu haftaki keskin geri çekilmeden yararlanabilir, ancak şöyle bir durum var! 5

XMR’nin ağırlıklı duyarlılığındaki düşüşe, sosyal hakimiyetindeki düşüş eşlik etti. Bu, yatırımcıların dikkatlerini diğer madeni paralara kaydırdığını doğruladı. Bu, özellikle bir boğa koşusundan sonra talep azaldıkça yaygındır.

Hala talep konusunda, XMR’nin Binance ve FTX fonlama oranları 7 Kasım’da önemli bir düşüş kaydetti. Ancak, bu oranlar da yazının yazıldığı sırada da görülebileceği gibi son 24 saatte geri döndü.

XMRmonero (xmr) kısa vadeli satıcıları bu haftaki keskin geri çekilmeden yararlanabilir, ancak şöyle bir durum var! 6

İlk düşüş, fiyat aşırı satın alındıktan sonra türev piyasasındaki yükseliş talebinin sonucuna işaret ediyordu. Sonraki sıçrama, XMR’yi kısaltan düşüş bahislerinde bir artışa işaret edebilir.

Boğalar Nerede?

Geçen hafta gözlemlenen yükseliş baskısı, özellikle yazı yazılırken azaldı. Sonuç olarak, bazı traderlar kısa vadeli karlarını nakde çevirmeyi başardıklarından, ayıların piyasadan yararlandığı görüldü. Genel piyasa durumu da baskı sırasında düşüşteydi. Bununla birlikte, pazar hala beklenmedik değişikliklere tabidir. İndirimli geri alımlar veya birikim nedeniyle yükseliş momentumunun geri dönüşünü görebiliriz.

Monero (XMR) Kısa Vadeli Satıcıları Bu Haftaki Keskin Geri Çekilmeden Yararlanabilir, Ancak Şöyle Bir Durum Var!
Bu Hafta Polygon (MATIC) Alıcılarının Beklentilerini Azaltabilecek Sebepler!
Piyasa Analiz: Bitcoin 21 Bin Seviyesini Kaybederken, Solana %14 Düşüş Yaşadı!
Ethereum’un Bu Olumlu İlerlemesi Kısa Vadeli Görünümünü Artıracak mı?
Bitcoin Fiyat Analizi: BTC 7 Haftanın En Yüksek Seviyesine Çıktıktan Sonra 24 Bin Doları mı Hedefliyor?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Monero (XMR) Kısa Vadeli Satıcıları Bu Haftaki Keskin Geri Çekilmeden Yararlanabilir, Ancak Şöyle Bir Durum Var! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Monero (XMR) Kısa Vadeli Satıcıları Bu Haftaki Keskin Geri Çekilmeden Yararlanabilir, Ancak Şöyle Bir Durum Var!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!