Piyasa Analiz: Bitcoin 21 Bin Seviyesini Kaybederken, Solana %14 Düşüş Yaşadı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bitcoin 21.000 doların üzerinde birkaç gün işlem gördükten sonra, birkaç yüz dolar geri çekildi ve bu seviyenin altına düştü.

Solana dün iki ayın en yüksek seviyesini kaydettikten sonra sert bir şekilde geri çekildi.

Birkaç altcoin geçtiğimiz gün daha da büyük düşüşler kaydetti ve Solana %14’lük bir düşüşten sonra öne çıktı.

SOL Eskiye Dönüyor

Solana, Google’ın popüler blok zincirinin üzerinde bir doğrulayıcı düğümü çalıştırmaya başladığını duyurmasının ardından hafta sonu boyunca en iyi performans gösterenler arasındaydı. Yerel kripto para birimi, yaklaşık iki ay içinde görülen en yüksek fiyat etiketi olan neredeyse 40 dolara kadar ani bir fiyat artışıyla tepki verdi.

Ancak, SOL son 24 saat içinde oldukça düştü. Şu anda yaklaşık %14 düştü ve 30 doların üzerinde kalmak için mücadele ediyor.

Dogecoin, Avalanche, Uniswap, Binance Coin, ATOM ve Chainlink de %8’e kadar sert bir şekilde geri çekildi. Sonuç olarak, DOGE 0.11$, UNI 7.2$, BNB 330$, ATOM (%14) ve LINK 8.1$’dan işlem görüyor.

Ethereum, Ripple, Cardano, Polkadot, Shiba Inu ve Tron günlük ölçekte %5’e kadar kaybetti.

Tüm kripto varlıklarının kümülatif piyasa değeri 1.025 trilyon dolara düştü, bu da günlük 40 milyar dolar kaybettiği anlamına geliyor.

Bitcoin piyasa analiz: bitcoin 21 bin seviyesini kaybederken, solana %14 düşüş yaşadı! 3

Bitcoin 21 Bin Doların Altına Düştü

Geçen hafta, ABD’den gelen olaylar göz önüne alındığında bir şekilde beklenen Bitcoin için oldukça değişkendi. Federal Rezerv, Çarşamba günü kilit faiz oranlarını 75 baz puan artırdı ve bu da BTC’nin 20.800 dolardan 20.000 dolara düşmesine neden oldu.

Ancak iki gün sonra, dünyanın en büyük ekonomisi beklenenden daha iyi olan iş raporunu yayınladığında manzara değişti. Bu, Bitcoin’i ilk başta neredeyse 21.000 dolara çıkardı, ancak varlık Cumartesi günü bu seviyeyi geri almayı başardı.

Hatta kabaca iki ayın en yüksek fiyat etiketi haline gelen 21.500$’a yükseldi. BTC 21.000 doların üzerinde kaldığı için Pazar günü nispeten olaysız geçti.

Bununla birlikte, varlık bugün erken saatlerde bu seviyenin altına bir dalış yaparak saat önce 20.600$’lık gün içi en düşük seviyesine geriledi. Şu an itibariyle, bu seviyenin biraz üzerinde duruyor, ancak piyasa değeri 400 milyar doların altına düştü. Yine de altcoinler üzerindeki hakimiyeti biraz soluk aldı ve %39’a yakın.

Bitcoin piyasa analiz: bitcoin 21 bin seviyesini kaybederken, solana %14 düşüş yaşadı! 4

Piyasa Analiz: Bitcoin 21 Bin Seviyesini Kaybederken, Solana %14 Düşüş Yaşadı!
Ethereum’un Bu Olumlu İlerlemesi Kısa Vadeli Görünümünü Artıracak mı?
Bitcoin Fiyat Analizi: BTC 7 Haftanın En Yüksek Seviyesine Çıktıktan Sonra 24 Bin Doları mı Hedefliyor?
Dogecoin (DOGE) Bu Yükseliş Modelini Oluşturduktan Sonra Bu Yöne Doğru Yol Alabilir!
İşte Kasım 2022’de Satın Almanız Gereken En İyi 7 Ethereum Tokeni!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Piyasa Analiz: Bitcoin 21 Bin Seviyesini Kaybederken, Solana %14 Düşüş Yaşadı! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Piyasa Analiz: Bitcoin 21 Bin Seviyesini Kaybederken, Solana %14 Düşüş Yaşadı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!