Ethereum’un Bu Olumlu İlerlemesi Kısa Vadeli Görünümünü Artıracak mı?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Yatırımcılar, Birleşme hakkında çok konuşulandan beri Ethereum’un (ETH) performansını yakından takip ediyor. İlgilenilen kilit nokta, ağ talebinin veya faydanın bozulup bozulmayacağının, normale dönüp dönmeyeceğinin veya yeni zirvelere yükselip yükselmeyeceğine ilişkin bir değerlendirmedir.

Ethereum’un son birkaç haftadaki performansı, ağın nasıl adil olduğu hakkında kabaca bir fikir sağlamak için yeterliydi. Yakın tarihli bir Glassnode analizine göre, ETH, ETH 2.0 mevduat sözleşmelerinde toplam ETH değeri için tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Analize göre, yazının yazıldığı tarihteki değer 14,78 milyon ETH olarak gerçekleşti.

📈 #Ethereum $ETH Total Value in the ETH 2.0 Deposit Contract just reached an ATH of 14,785,543 ETH

View metric:https://t.co/SzbMPqvhlb pic.twitter.com/D8pDEQTI99

— glassnode alerts (@glassnodealerts) November 6, 2022

Bu gözlem, Ethereum’un DeFi’deki kullanımının önemli bir artışa tanık olduğunu gösterdi. Ayrıca, çok sayıda başka gözlem de benzer bir sonucun altını çizdi. Örneğin, akıllı sözleşmeye kilitlenen ETH arzı, %28.04 ile yeni bir aylık en yüksek seviyeye ulaştı.

Ethereumethereum’un bu olumlu i̇lerlemesi kısa vadeli görünümünü artıracak mı? 5

Bağlam açısından, DeFi’de kilitlenen toplam arz, Birleşmenin zirvesinde %25,3’e kadar düştü. Benzer şekilde, DeFi’de kilitlenen toplam değer, son iki hafta içinde güçlü bir artış gördü. Ekim ayındaki aylık en düşük 71.55 milyar dolardan bu hafta 80,2 milyar doların üzerine çıktı.

Ethereumethereum’un bu olumlu i̇lerlemesi kısa vadeli görünümünü artıracak mı? 6

En son yükseliş dalgası, ETH 2.0’da DeFi’de kilitlenen ETH miktarına önemli ölçüde katkıda bulundu. Haftanın başında ETH 2.0 yeni mevduatlarında da güçlü bir artış gözlemlendi. Ancak, yeni mevduatların gelme hızı düştü ve bu da azalan bir yükseliş momentumunu gösteriyor.

Ethereumethereum’un bu olumlu i̇lerlemesi kısa vadeli görünümünü artıracak mı? 7

Burada Her Şey Kötü Değil…

Yeni ETH 2.0 mevduatlarının gerçekleşme hızındaki düşüşten bağımsız olarak, diğer ölçümler olumlu bir sonucu vurguladı. Ağ kullanımının ve ETH talebinin yeniden başladığı sonucuna varılabilir. ETH’nin değeri de özellikle son iki haftada yükseldi. Bununla birlikte, genel kripto pazarıyla daha çok ilgisi vardı. Bununla birlikte, organik talep ETH’nin yükselişine katkıda bulunmuş olabilir.

Ayrıca, son iki hafta içinde ETH’nin göreceli gücünde de bir artışa tanık olundu. Daha da önemlisi, fiyat 1.600 doların üzerine çıkmayı başardı ve 1.620 dolarlık bir basın zamanı fiyatına sahipti.

Ethereumethereum’un bu olumlu i̇lerlemesi kısa vadeli görünümünü artıracak mı? 8

ETH, son iki hafta içinde yukarı yönlü bir yakınlık gösterdi ve aynı tema bu hafta da devam etti. Buna sınırlı satış baskısı eşlik etti. Bunun, ETH’nin hala aşırı satın alınmadığı ve alt aralığına nispeten yakın olduğu gerçeğiyle de bir ilgisi olabilir.

Ethereum’un Toparlanan Talebi, Daha Fazla ETH’yi Yukarı Çekebilir mi?

DeFi ortamında gözlemlenen yüksek ETH talebi, kripto yatırımcıları için zaten iyi bir haberdi. Ağın Birleştirmeden sonra iyi bir şekilde toparlanmayı başardığını doğruladı. Bu gözlemler, ETH’nin kendisini kısa vadede sert bir fiyat düşüşünden korumasına yardımcı olabilir ve Ethereum büyümesini destekleyebilir . Bununla birlikte, perakende pazarının ETH talebi üzerinde hala en büyük etkiye sahip olması nedeniyle bu mutlaka bir garanti değildir.

Ethereum’un Bu Olumlu İlerlemesi Kısa Vadeli Görünümünü Artıracak mı?
Bitcoin Fiyat Analizi: BTC 7 Haftanın En Yüksek Seviyesine Çıktıktan Sonra 24 Bin Doları mı Hedefliyor?
Dogecoin (DOGE) Bu Yükseliş Modelini Oluşturduktan Sonra Bu Yöne Doğru Yol Alabilir!
İşte Kasım 2022’de Satın Almanız Gereken En İyi 7 Ethereum Tokeni!
Piyasa Analiz: Bitcoin 12 Eylül’den Bu Yana En Yüksek Günlük Mumu Yakaladı!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Ethereum’un Bu Olumlu İlerlemesi Kısa Vadeli Görünümünü Artıracak mı? ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum’un Bu Olumlu İlerlemesi Kısa Vadeli Görünümünü Artıracak mı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!