Dogecoin (DOGE) Bu Yükseliş Modelini Oluşturduktan Sonra Bu Yöne Doğru Yol Alabilir!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Dogecoin’in (DOGE) 25 Ekim’de 0.06$ destek seviyesinden toparlanması, boğaların grafiklerde üstel kazançlar yaratması için sağlam bir temel oluşturdu. Sonuç olarak, meme jetonu tek taraflı bir yükseliş eğilimi sergilemek için günlük 20/50/200 hareketli ortalamalarının üzerine çıktı.

Bu arada, son büyüme günlük zaman diliminde bir yükseliş modeli izledi.

Dogecoin Boğaları Başka Bir Ralli Yapabilir mi?

Dogecoin dogecoin (doge) bu yükseliş modelini oluşturduktan sonra bu yöne doğru yol alabilir! 3

Son boğa koşusu, 25 Ekim’den 1 Kasım’a kadar %140’lık şaşırtıcı bir yatırım getirisinin ardından, alıcıların 0.111 $’ı dirençten desteğe çevirmesine yardımcı oldu. Bu arada, 0.14 dolarlık tavan, yeşil şamdanlar serisini düzleştirdi.

Ek olarak, son fiyat hareketleri, son birkaç hafta içinde bir yükseliş flaması yarattı. Modelin üzerindeki herhangi bir kırılma, madeni parayı yukarı yönlü konumlandırabilir.  

Modelin üzerinde sürekli bir sallanma, Dogecoin’i önümüzdeki zamanlarda 0.17 $ bölgesine doğru yukarı yönlü gösterebilir. 0.14 $ tavanının üzerinde bir kırılma, yukarı yönlü şansı yeniden teyit edebilir. 

Genel olarak, flamalardaki yükselişler, hacim yukarı doğru eğilim gösterdiğinde daha olasıdır. Ancak bu durumda, hacimler düşüş eğilimindeydi. Bu nedenle, herhangi bir ani düşüş, 0.111 $ bölgesinde güvenilir toparlanma zeminleri bulmaya devam edebilir.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), aşırı alım seviyesinden hafifçe geriledi, ancak 70 işaretinin üzerindeki pozisyonunu korudu. Endeksteki herhangi bir geri dönüş, satın alma baskısını hafifletebilir.

Fiyatın Yanında Açık Faizde Bir Artış

Dogecoin dogecoin (doge) bu yükseliş modelini oluşturduktan sonra bu yöne doğru yol alabilir! 4

Son 24 saat içinde tüm borsalarda köpek temalı kriptonun Açık İlgisi %8,5’in üzerinde bir artış kaydetti. Buna bağlı olarak DOGE, 24 saatlik %5’in üzerinde bir fiyat artışı gördü. Bu okuma, vadeli işlem piyasasındaki yükselişi doğruladı.

Son olarak, köpek temalı madeni para, kral madeni para ile %84 oranında 30 günlük bir korelasyon paylaştı. Bu nedenle, Bitcoin’in hareketine göz kulak olmak bu teknik faktörleri tamamlayacaktır.

Dogecoin (DOGE) Bu Yükseliş Modelini Oluşturduktan Sonra Bu Yöne Doğru Yol Alabilir!
İşte Kasım 2022’de Satın Almanız Gereken En İyi 7 Ethereum Tokeni!
Piyasa Analiz: Bitcoin 12 Eylül’den Bu Yana En Yüksek Günlük Mumu Yakaladı!
4 Kasım Kripto Fiyat Analizi: Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Cardano (ADA), Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB)
Bitcoin’in (BTC) Satıcı Yorgunluğu Yükseliş Baskısına Yol Açabilir mi?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Dogecoin (DOGE) Bu Yükseliş Modelini Oluşturduktan Sonra Bu Yöne Doğru Yol Alabilir! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dogecoin (DOGE) Bu Yükseliş Modelini Oluşturduktan Sonra Bu Yöne Doğru Yol Alabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!