Terra Luna, Blok Zincirinde NFT Basımını Tanıtacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blok zincirindeki Terra Luna ekosistemi, NFT madenciliği için yeni bir işlevsellik ortaya çıkardı. Kapsamlı bir YouTube videosuna göre dijital sanatçılar artık Terra Luna ağında NFT’leri çok az veya hiç teknik uzmanlık olmadan basabilmektedir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Terra Luna Youtube

Terra, geliştirme hakkında tweet attı ve programcıların Terra blok zincirinde NFT’ler oluşturmaları için bir YouTube videosu yayınladı. YouTube gönderisi, Terra YouTube sayfasında bir yıllık aradan sonra geliyor.

Firmanın YouTube videosu, blok zincir platformlarının geliştirmede sorun bulmasına yardımcı olmayı amaçlıyor. Bu durumdaki herhangi bir platform, Terra platformunda NFT’ler oluşturmak için adım adım kılavuzu kullanabilmektedir. Şirket, Terra blok zincirinde olabildiğince çok geliştiriciye yardımcı olarak yardımcı programı geri itmek istiyor.

YouTube’daki yeni video dersi, geliştiricilere Terrain ile NFT’leri başlatmanın her adımında yol gösteriyor. Ek olarak kod görselleştirmeleri ve indirme talimatlarına sahiptir. Önümüzdeki aylarda diğer geliştirici dersleri yüklenecek; ilklerden biridir.

Terra Platformu Yükselişe Geçiyor

Terra ortamı, bu yılın başlarında Luna-UST felaketinden sonra ihtişamını telafi etmek için çaba sarf ediyor. Mayıs krizinden önce Terra ağı, yaklaşık 40 milyar dolar değerinde piyasa değerine göre ilk 10 para birimine yükselmişti.

Terra Rebels, rütbeleri yükseltmek için çaba sarf ederken, Terra Classic (LUNC) topluluğunu Terra Classic blok zincirinin tüm yönleri hakkında bilgilendirmek için resmi YouTube kanalını başlattı. Terra Classic Revival Roadmap’in arkasındaki ekip tarafından doğrulayıcı olma niteliklerini ayrıntılandıran bir kılavuz yayınlandı. Eylem, Terra Classic doğrulayıcılarının sayısında bir artışa yol açtı.

Bununla birlikte LUNA bir kez daha orada materyal sağlamaktan heyecan duysa da, Terra’da nasıl yaratılacağını öğrenmek için sağlanan tek yer YouTube değildir. Terra’nın Geliştirici Portalı’nda firma pazar tabanının ihtişamını geri kazanmaya çalışmaktadır. Ayrıca kullanıcılar açık kaynaklı araçlar, talimatlar ve daha fazlasını alabilirler.

Terra Luna Kurucusu Nerede?

Terra’nın yaratıcısı Do Kwon, hala Güney Kore kolluk kuvvetlerinden kaçıyor. Başka bir yere taşınmadan önce Dubai’ye geldiği öğrenildi. Do Kwon son bir tweet’te şunları yazdı:

“Garip bir şekilde, bu son birkaç hafta hayatımdaki en yaratıcı zamanlardan biriydi.”

Kwon’un şirketi, Mayıs ayında neredeyse sıfıra düşene kadar toplam değeri yaklaşık 60 milyar dolar olan algoritmik stabilcoinler TerraUSD veya UST ve LUNA’yı üretti. Terra Expedition, Do Kwon’un üzerinde çalıştığı mevcut projedir. Terra blok zincirinin ilk başlatma yollarının, Geliştirici Madenciliği Programı ve Geliştirici Hizalama Programının güncellenen bir versiyonudur.

Kwon Kaçmadığını İddia Ediyor

Birkaç hafta önce Kwon, saklanmaya çalışmadığını ve şu anda Singapur’da olduğuna inanılarak sessizliğini bozdu. Ayrıca Do Kwon, orada yaşamadığı için Güney Kore’ye “dönemeyeceğini” savundu. Laura Shin, podcast röportajlarının başında Do Kwon’a neden “Güney Kore’ye dönmediğini” sordu. Bununla birlikte yerel savcıların bir tutuklama emri çıkardığını ve onu sorgulamak için sabırsızlandığını belirtti. Kwon, bu soruşturmayı formüle etme biçimine itiraz eder etmez onun öncülünü reddetmeye başladı.

Terra, kurucu ortak hakkındaki iddialar ve bildirimlerin ardından piyasada önemli düşüşler yaşadı. Buna rağmen, Terra piyasalarda büyük direnç gösterdi ve son zamanlarda grafiklerde önemli bir toparlanma yapmak istiyor.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Terra Luna, Blok Zincirinde NFT Basımını Tanıtacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!