Pawtocol, Sosyal Platformu Kingdom’ı Başlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Varlıkların tokenleştirilmesine artan ilgiyle birlikte Pawtocol, evcil hayvanlar için sosyal platformu Kingdom’ın lansmanını duyurdu. Blok zinciri tabanlı çözüm, evcil hayvanlar için blok zincir teknolojisine dayanan ilk sosyal medyadır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Evcil Hayvan Odaklı Bir Blok Zinciri Sosyal Ortamı

Florida merkezli şirketin basın açıklamasına göre, sosyal Web3 platformunun kullanıcıları, varlıklarının popülaritesine göre ödüllendirilecektir. Evcil hayvan sahipleri platform sayesinde evcil hayvanlarının benzersiz koleksiyonlarını basabilecektir. Böylece evcil hayvanlarının bir kopyasını sonsuza kadar blok zincirinde tutabilecekler. Sahipler, yarattıkları evcil hayvan varlıklarının ne kadar popüler olduğuna bağlı olarak kripto para biriminde ödüllendirilecektir.

Pawtocol, evcil hayvan odaklı bir Web3 platformu oluşturma amacının, evcil hayvan severlere tutkularını benzer beyinlerle paylaşma ve bunun için faydalar elde etme fırsatı vermek olduğunu belirtti. Web3 platformunun CEO’su Colin Jordan şunları söyledi:

“Kingdom sadece bir sosyal medya platformundan daha fazlasıdır, evcil hayvanlar konusunda tutkulu ve tutkularını başkalarıyla paylaşmak isteyen insanlardan oluşan bir topluluktur. Günümüzdeki diğer sosyal platformlardan farklı olarak Kingdom, yalnızca evcil hayvanlara odaklanan benzersiz bir deneyim sunmaya kendini adamıştır.”

Pawtocol’da kullanıcılar bire bir varlıkları basabilmektedir. Yani bir evcil hayvanın bireysel benzersizliğinin bir yansıması olarak yalnızca bir kez basılabileceği anlamına gelir. Basımdan sonra evcil hayvan sahipleri, varlıklarını herkese açık hale getirme ve evcil hayvanlarının popülaritesini gösteren beğenilerle ödüllendirilme seçeneğine sahiptir. Diğer kazanç fırsatları arasında lider panosunda en iyi performans gösteren biri olmak ve evcil hayvan yarışmalarının kazanılması yer almaktadır.

Evcil Hayvanlar için Lider Platform

Jordan, Kingdom’ın arkasındaki konseptin, evcil hayvanlara olan tutkunun blok zincirinde henüz ifade edilmemiş bir ilgi olduğunun farkına varılması olduğunu belirtti. Pawtocol’un blok zinciri alanındaki evcil hayvanlarda lider bir isim olmaya odaklandığını söyledi. Şirketin yol haritasına devam ederek şunları söyledi:

“Pawtocol, Kingdom’ın lansmanı ile yolculuğumuzda bir sonraki adımı atmaktan heyecan duyuyoruz. Pawtocol evcil hayvan etiketleri, Petsyy marketplace ve daha fazlası gibi yeni ürünlerle, hizmetlerle bu alandaki gelişimin ön saflarında kalmaya kararlıyız.”

Pawtocol Varlıklardan Yararlanmanın Birçok Yolu Var

Platformda basılan evcil hayvan NFT’lerinin sahipleri, varlıklarını çeşitli şekillerde kullanabilirler. Bunlar, popülerlik görevleri aracılığıyla platformda ödüller kazanmak için kullanılabilmektedir. Ayrıca hem profiller için avatarlar hem de NFT’ler olarak sahibinin, evcil hayvanının tahsil edilebilir versiyonları olarak tutmayı içermektedir.

Kingdom ekibi, merkezi olmayan uygulamanın (dApp) Ethereum üzerine kurulacağını, ERC-721 standardını destekleyeceğini ve varlıkların oyun içi karakterler olarak kullanılmasına izin vereceğini belirtti.

Ayrıca Pawtocol’un evcil hayvanların ve sahiplerinin refahını iyileştirme vizyonu belirtilmiştir. Kingdom tarafından elde edilen tüm gelirlerin %10’unu evcil hayvan fonuna bağışlayacağını duyurulmuştur. Bu fonların tamamı hayvan kurtarma ve barınak programlarına bağışlanacaktır. Proje, Florida ve California’daki hayvan kurtarma ve barınak kuruluşlarıyla halihazırda ortaklık kurduğunu belirtti.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Pawtocol, Sosyal Platformu Kingdom’ı Başlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!