Michael Saylor’dan Yanlış Seçim: Bitcoin Yerine Ethereum’u Tercih Etseydi Yaklaşık 2 Milyar Dolar Kazanabilirdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Michael Saylor’ın kurucusu olduğu MicroStrategy Bitcoin (BTC) yerine Ethereum’a (ETH) yatırım yapmış olsaydı 1,84 milyar dolar karda olacaktı

Kripto analitik firması Blockchain Center resmi web sitesinde paylaştığı verilerde, MicroStrategy’nin Bitcoin yerine Ethereum’a yatırım yaptığı senaryoda portföyünün değerini gösteren bir grafik yayınladı. Grafikte şirketin Ethereum yatırımı yapmış olsaydı çok daha değerli bir portföye sahip olacağı görüldü.

Verilere göre, Bitcoin yatırımlarından toplamda 1,25 milyar dolar zarar eden şirket Ethereum yatırımı yapmış olsaydı an itibariyle yaklaşık 1,84 milyar dolar karda olacaktı. Ayrıca şirket Ethereum portföyünü %4 getiri oranıyla stake etmiş olsaydı toplamda 394,6 milyon dolar stake geliri elde edecekti. Toplamda 5,83 milyar dolarlık Ethereum yatırımına sahip olacak şirketin stake ile elde ettiği ETH’ler ile beraber portföyü 6,2 milyar dolara yükselecekti. Şirket şu anda ise toplam 2,73 milyar dolarlık bir Bitcoin portföyüne sahip bulunuyor.

Öte yandan şirketin, Bitcoin yatırımlarını an itibariyle Ethereum’a çevirmesi durumunda 1,6 milyon ETH’ye sahip olacağı ve yıllık 136 milyon dolar staking geliri alacağı görüldü.

Blockchain Center ekibi konu hakkında, geriye yönelik yatırım kararlarının eleştirilmesinin çok mantıklı olmadığını ancak Michael Saylor’un en iyi ikinci bir kripto varlık yok söylemlerini de abartı bulduklarını belirtti.

Michael Saylor’dan Yanlış Seçim: Bitcoin Yerine Ethereum’u Tercih Etseydi Yaklaşık 2 Milyar Dolar Kazanabilirdi isimli makale Hasan Küçük tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Michael Saylor’dan Yanlış Seçim: Bitcoin Yerine Ethereum’u Tercih Etseydi Yaklaşık 2 Milyar Dolar Kazanabilirdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!