Kraken NFT Pazarına Giriş Yapıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kraken kripto borsası nihayet resmi çıkışından önce beta testinde 70’ten fazla koleksiyonla NFT pazarını başlattı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Kraken NFT Pazarı Beta Testinde

En büyük kripto para borsalarından biri olan Kraken, beta testi için bir NFT pazar yeri başlattı. NFT pazarı, platformu test eden NFT hayranlarının, iki büyük NFT ekosistemi olan Solana ve Ethereum genelinde 70’ten fazla farklı NFT koleksiyonuna erişmesini sağlayacak.

Testçiler, gas ücreti ödemeden alım satım gibi NFT işlemlerini gerçekleştirecek. Ancak pazar yeri içinde ve dışında yapılan işlemler ücretlendirilecektir. Borsa, Mayıs 2022’de bekleme listesi uygulamasını başlattı.

Kraken, test süresinin ne kadar süreceği konusunda kesin bir süre yayınlamadı. Ancak borsa, kullanıcıların yaşadığı herhangi bir hatayı veya sorunu çözmek için testçilerin 7/24 müşteri desteğine tabi tutulacağını duyurdu. Kraken, testçilere yeni pazara yatırılan NFT’lerin iki Faktörlü Kimlik Doğrulama (2FA) ve e-posta çekme onayları ile güvenli ve emniyetli olacağına dair güvence verdi.

Pazar Yeri Özellikleri ve Arayüzü

Kraken, testçilerin platformu kullanırken kolayca manevra yapmasını sağlayacak, kullanımı kolay bir arayüze sahip olacağını duyurdu. Sadece birkaç tıklama ile Kraken NFT pazarı, yaratıcının adı, koleksiyondaki token sayısı görülecek. Ayrıca belirli tokenle ilgili önceki işlem kayıtları dahil olmak üzere NFT ile ilgili bilgileri görüntüleyecektir.

Ayrıca platform yerleşik NFT nadirlik puanlarına da ev sahipliği yapacak. Skorlar, NFT hayranlarının bir koleksiyondaki farklı tokenlerin kıtlığını anlamalarını sağlayacaktır. Buna ek olarak Kraken, fiat satın alımları ve borsa tarafından sunulan 185’ten fazla dijital para birimi dahil olmak üzere çeşitli ödeme seçeneklerine izin verecek.

Kraken, NFT Bandwagon’daki Diğer Borsalara Katılıyor

Kraken Exchange, aktif NFT pazarlarına sahip olan Binance, FTX ve Coinbase adlı borsalara katılıyor. Binance, Haziran 2021’de Binance NFT Marketplace’i geliştirerek hizmetini NFT’lere genişletti. O zamandan beri pazar, boks efsanesi Mike Tyson gibi büyük isimlerin koleksiyonlarını içeren günlük aktif kullanıcılar ve ortalama işlem hacimleri açısından fırladı.

Coinbase NFT pazarı da çalışıyor ve çalışıyor. Bununla birlikte pazarın, bekleme listesinde dört milyondan fazla kullanıcısı bulunmaktadır. Pazar, OpenSea ile karşılaştırıldığında 2000 kat daha az ticaret hacmi kaydederek ölüm dalışına mahkûm edildi. FTX kısa süre önce 2021’in sonlarında pazarını geliştirerek NFT çoğunluğuna katılmıştır. FTX, Müzik Festivali Coachella dahil NFT koleksiyonlarını başlatmak için NFT dünyasındaki çeşitli taraflarla ortaklık kurdu.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kraken NFT Pazarına Giriş Yapıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!