Courtyard Yedi Milyon Dolarlık Fon Arttırdı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

San Francisco merkezli tahsilat şirketi Courtyard, bir seed finansmanı turunda yedi milyon dolar topladığını açıkladı. Şirket, iki Kasım’da risk sermayesi şirketi New Enterprise Associates (NEA) liderliğindeki finansman hamlesinin tamamlanmasının ardından duyuruyu yaptı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Fiziksel Destekli NFT’nin Geleceği için Bir Temel

Courtyard tarafından yapılan bir basın açıklamasına göre, Y Combinator, OpenSea Ventures, VaynerFund, Brink’s ve Cherry Ventures gibi önde gelen VC’lerin katılımcı olarak yer aldığı fonlamada seçkin bir yatırımcı grubu da yer aldı. Şirket, seed finansmanının genişleme, işe alımlar ve daha fazla ürün geliştirme çabasının olduğunu sözlerine ekledi.

Bununla birlikte Courtyard’ın kurucu ortağı ve CEO’su Nicolas le Jeune, şirketin yatırımcılardan aldığı destekten heyecan duyduğunu belirterek, ticaret için ileriye dönük bir temel oluşturduğunu vurguladı:

“Courtyard ekibindeki çoğumuz, ilk elden ticaret zorluklarını deneyimleyen bir şekilde koleksiyoncularız. Markaları ve tüketicileri fiziksel varlıkları alıp satmanın geleceğiyle tanıştırmaya ve koleksiyoncu ekosisteminde şimdiye kadar eksik olan kontrol, şeffaflık ve güvenlikle onları güçlendirmeye hevesliyiz”

Ayrıca seed finansmanı hakkında konuşan NEA Ortağı Jonathan Golden, koleksiyon pazarının küresel olarak 400 milyar doların üzerinde bir değere sahip olduğunu belirtti. Ardından ürünlerin ticari kartlar, spor ayakkabılar, saatler, güzel sanatlar, klasik arabalar ve bunların arasındaki her şeyden farklı olabileceğini söyledi. Şirketi farklı kılan şey hakkında şunları ekledi:

“Courtyard, NFT popülaritesindeki büyük artıştan yararlanan ve dünya çapında milyonlarca koleksiyoncunun karşılaştığı gerçek hayattaki fiziksel sorunları çözmek için yenilikçi blok zinciri teknolojisini kullanan bir çözüm geliştirdi.”

Dijital Varlıklar İçin Likidite

Courtyard’ın blok zinciri altyapısı, fiziksel koleksiyonlarla desteklenen varlıkların basılmasını destekler. Ayrıca son teknoloji blok zinciri, yatırımcılar için likiditeye vurgu yaparak fiziksel destekli NFT’lerin ticaretini destekler.

Fiziksel olarak desteklenen NFT piyasası, varlıkları satarken gecikmelere neden olan düşük likidite gibi sürtüşmelerle işaretlenmektedir. Şirket yaptığı açıklamada, kullanıcıların platformu kullanarak üstesinden gelebilecekleri diğer zorlukları belirtti. Bunların gecikmelerden kaçınma, uluslararası engellerin üstesinden gelme ve dolandırıcılıklardan kaçınma olduğunu söyledi ve ekledi:

“Courtyard, fiziksel koleksiyonun mülkiyetinin, fiziksel öğenin kendisinin taşınması gerekmeden NFT’ler aracılığıyla dünyanın herhangi bir yerine güvenli bir şekilde anında aktarılmasını mümkün kılıyor. ”

Courtyard ve Brink’s Ortaklığı

Ayrıca şirket genişleme yolunda vaka yönetimi, ödeme çözümü ve rota tabanlı lojistik güvenliğinde lider olan Brink’s ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Bu ortaklığın, fiziksel varlıkların depolanması sırasında şeffaflık, güvenlik ve hesap verebilirlik sağladığını vurguladı.

Brink’in kıdemli ticari direktörü Oliver Buckle-Wright, ortaklık hakkında konuştu. Wright Courtyard ile ortaklığının, şirketin güvenli depolama ve nakliye konusundaki yeteneklerini gösterdiğini söyledi. Blok zincir teknolojisi sayesinde fiziksel öğeler, koleksiyonculara yüksek değerli varlıklarının güvende olduğuna dair güvence verebilir.

Önceki gösterimde Courtyard, sadece dört saat içinde satılan 500.000$ değerinde tokenize dereceli Pokémon kartlarını yayınladı. Ayrıca şirket son zamanlarda tokenize spor ayakkabı koleksiyonlarına giriş yaptı.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Courtyard Yedi Milyon Dolarlık Fon Arttırdı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!