Sınırlı Üretim Royal Salute Whisky, NFT Olarak Düşüyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Royal Salute Whisky, yeni NFT özel sürümlerini duyurdu. Düşüş, BlockBar.com’da yayınlandı. Ayrıca 315 şişe piyasaya sürülmüştür. Bununla birlikte bir şişe 965 USD (0.74 ETH) tutarındadır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

NFT Drop Nasıl Oluyor?

Royal Salute, viski sektöründe köklü bir mirasa sahip bir isimdir. Yine de yenilikçi fikirleri likör alanının ötesine geçiyor. Bu, ilk özel BlockBar Royal Salute NFT düşüşüdür. BlockBar, şaraplar ve alkollü içkiler için dünyanın ilk doğrudan tüketiciye yönelik NFT pazarıdır. Üstelik bunu özel yapan şey, altı yıllık bir karışım olması. Karışım, zengin harmanlanan viski ile doldurulmadan ve bitirmeye bırakılmadan önce 18 ay boyunca nadir bir Oloroso’da tuttuldu.

Royal Salute Master Blender Sandy Hyslop, karmaşık bir profille damak zevklerini büyülemek için karışımı mükemmelleştirdi. İfade etmek gerekirse Bitter çikolatalı ganaj, olgun erik ve taze pişmiş zencefilli kek gibi çeşitli tatlara sahiptir. Tadı daha da geliştirmek için Bitter şekerleme, bisküviler, vişne reçeli ve tarçın vardır. Özel NFT sürümüne ek olarak, iki şanslı şişe sahibi Strathisla İmalathanesinde VIP Turunun keyfini çıkarma fırsatına sahip olacak. Bu turda, olgunlaşan viskilerin ve en nadir Royal Salute envanterini tadacaklar! Royal Salute Global Pazarlama Direktörü Mathieu Deslandes şunları söyledi:

“Royal Salute, tarih ve mirasla dolu olsa da bir marka olarak her zaman geleceğe bakıyor. Fiziksel dünyada veya metaverse’de viski konusunda bizim kadar tutkulu olanlarla bağlantı kurmanın yeni yollarını buluyoruz. Ortağımız BlockBar, dijital alana heyecan verici ve sorunsuz bir şekilde girmemizi sağladı. İyi karşılanan tekil bayrakların iki başarılı NFT lansmanından sonra, yalnızca BlockBar.com pazarında bir ifade yayınlamak doğal bir ilerlemeydi.”

Royal Salute ve BlockBar.com

BlockBar ile çalışan Royal Salute, şarap koleksiyonunu ve lüks modayı daha da çekici hale getiriyor. BlockBar, şaraplar ve alkollü içkiler için dünyanın ilk doğrudan müşteriye yönelik NFT pazarıdır. İşletme, NFT’leri koleksiyon için mülkiyet kanıtı olarak kullanır. Sonuç olarak şarap seçiminin yüksek sınıf finansal yatırımına ek güvenlik sağlar.

Royal Salute Whisky Nedir?

Royal Salute, olağanüstü hazırlanmış, eskitilmiş ve harmanlanmış bir İskoç viskisidir. 1953’te Kraliçe II. Elizabeth’in taç giyme törenini ve onu onurlandıran 21 silahlı selamı kutlamak için yaratılan marka, geleneklerle dolu ve modern dünyayla sıkı sıkıya bağlıyken kraliyet soyundan gurur duyuyor. Royal Salute geleneksellikle modernliği, zengin mirasına sadık kalan yeni ve yenilikçi ifadelerle harmanlıyor. Bir marka olarak, sanatçılardan moda tasarımcılarına kadar lüks yaşam alanında çok çeşitli yaratıcı kişilerle büyüleyici ortaklıklar kurarak yaratıcılığı kutluyor. Bununla birlikte yeni izleyicileri Royal Salute’nin harika dünyasına davet ediyor.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sınırlı Üretim Royal Salute Whisky, NFT Olarak Düşüyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!