MATIC fiyatı Instagram ve JPMorgan duyurularının ardından yüzde 200 yükselebilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polygon (MATIC), 3 Kasım’da büyük kripto paralar arasında en iyi performans gösteren varlık oldu. Piyasa katılımcıları, Instagram ve JPMorgan’ın Polygon ile ilişkili yeni duyurularına dikkat kesildi.

Polygon’dan önemli iş birlikleri

Instagram’ın çatı şirketi Meta, yakında piyasaya sürülecek NFT araçları için Polygon ile iş birliği yaptığını duyurdu. Yeni araçlar, sosyal medya platformunda dijital koleksiyonlar oluşturmaya, sergilemeye ve satmaya olanak sağlayacak.

Bankacılık devi JPMorgan ise açık bir blockchain’de ilk canlı işlemini gerçekleştirmek için Polygon’u kullandı. JPMorgan’ın bu adımı, kripto paraları geleneksel finans çerçevelerine entegre etme yolunda ilk somut adımı temsil ediyor.

Polygon blockchain ekosisteminin yönetişim ve staking token’ı MATIC, duyuruların ardından yüzde 13 yükselerek 0,985 doları gördü. Bu yükseliş günlük işlem hacminde artış da eşlik etti.

MATIC/USD paritesinin günlük fiyat grafiği. Kaynak: TradingView

MATIC’in son yükseliş hareketi, kripto sektörü genelinde haziran ortasında başlayan geniş çaplı toparlanma rallisi kapsamında gerçekleşti. Söz konusu tarihten beri yüzde 200’den fazla artış gösteren MATIC’in bu trendi önümüzdeki aylarda da sürdürmesi bekleniyor.

MATIC fiyatı fincan ve kulp kırılmasına yaklaşıyor

MATIC piyasasında yükselişin süreceğine dair ilk işaret klasik bir teknik formasyondan geldi.

Günlük grafikte MATIC, fincan ve kulp formasyonu oluşturuyor. Token, ilk olarak formasyonun boyun çizgisini (aşağıdaki grafikte kırmızı bar) geçmeyi ve 2,89 dolara ulaşmayı hedefliyor.

MATIC/USD paritesinin fincan ve kulp formasyonunu gösteren günlük fiyat grafiği. Kaynak: TradingView

Teknik analizin kuralları gereği fincan ve kulp formasyonunda kâr hedefi, boyun çizgisi ve fincan dibi arasındaki maksimum mesafe potansiyel kırılma noktasına eklenerek hesaplanıyor. Bu da MATIC’in 2023’ün ilk çeyreğine kadar yüzde 200 değer kazanabileceği anlamına geliyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
MATIC fiyatı Instagram ve JPMorgan duyurularının ardından yüzde 200 yükselebilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!