Bang & Olufsen İlk NFT’sini Tanıttı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üst düzey elektronik şirketi Bang & Olufsen, ilk NFT koleksiyonu The DNA Collection ile Web3’e girecek. Ayrıntılı olarak 17 Kasım 2022’de piyasaya sürülüp 1.925 dijital koleksiyon olacaktır. NFT’ler markanın en tanınan tasarımlarından bazılarını içerecek. Buna efsanevi Beogram 4000 pikap, Beoplay A9 ve Beolab 90 hoparlörler dahildir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

The DNA Collection Ayrıntıları

B&O, markanın estetiğine uygun bir dijital koleksiyon sunulması için seçkin bir Web3 sanatçı grubuyla iş birliği yaptı. Bu isimler Hackatao, Thomas Lin Pedersen, Shavonne Wong’dur. Bu isimlere Bang & Olufsen Tasarım Stüdyosu dahildir.

Koleksiyonerler rastgele oluşturulan NFT’lerini satın aldıktan sonra, genel satıştan kısa bir süre sonra ortaya çıkacaklar. Daha sonra sahipleri, The DNA Collection NFT ile birleştirecekleri bir “sanat şişesi” talep edebilecekler. Bu, orijinal Bang & Olufsen DNA NFT’lerinin iş birliği yaptıkları sanatçıların yer aldığı yeni bir koleksiyona dönüşmesiyle sonuçlanır. Ayrıca projenin “müzik şişesi”nden oluşan üçüncü bir aşaması olacak. Bu, şişe birleştirildikten sonra orijinal NFT’ye müzikal bir güncelleme sunar. Her iki şişeyi de orijinal NFT’leriyle birleştiren sahipler, sınırlı sayıda bir hoparlör satın almak için NFT’lerinin metaverse için hazır bir 3D versiyonunu ve ayrıca tokenli erişim elde edeceklerdir.

Madencilik süreci sırasında alıcılar, Metaverse’deki gelecekteki sanal evlerinde sergileyebilecekleri, gerçekten benzersiz bir B&O ürünü için tasarımları karıştırıp eşleştirmelerine izin verecek rastgele bir ürün ve ürün malzemesi seçimi yapabilecekler. The DNA Collection, Bang & Olufsen’in oluşturulduğu yıla bir referans olan 1925 NFT’yi içeriyor. Her NFT, kurucuların öncü olma geleneğini onurlandırmak ve Web3’ün gelişen yaratıcı kültürüne saygı göstermek için benzersiz bir malzeme, sanat ve müzik karışımından üretilmiştir.

Bang & Olufsen: Onlar kim?

1925’te Danimarkalı bir çiftlik evinde çalışan Peter Bang ve Svend Olufsen, radyoyu yeniden icat ettiler. Bununla birlikte pile ihtiyaç duymadan duvara takılabilen ilk seri üretim radyo olan The Eliminator’ı geliştirdiler. Her iki kurucu ortak da yenilik yapmayı, deney yapmayı ve geliştirmeyi severdi. Bu da şirketin temelinin oluşmasına yol açtı. Başka bir deyişle, yenilik ve kalitenin tasarımla buluştuğu yer. Bir yüzyıl ileri sarıp hala bu değerleri tam olarak görmeye devam ediyoruz.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bang & Olufsen İlk NFT’sini Tanıttı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!