Lee HongKi’nin NFT Albümü Bir Saatte Tükendi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güney Kore’de tanınan şarkıcı Lee HongKi, geçtiğimiz günlerde müzik platformu Muverse’de yeni şarkı yayınladı. Beklenmedik bir şekilde, Lee HongKi’nin şarkısı yayınlandıktan sonraki bir saat içinde hızla tükenmiştir. Buna ek olarak şarkıcı, NFT Yolo Bunny #5190’ı satın almaya karar verdi. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Seul Müzik Sahnesine Dönüş

Lee Hongki 2019’da askere gittiğinden beri hayranları yeni şarkılarının çıkmasını sabırsızlıkla bekliyor. Nisan 2021’de döndükten sonra yeni ilhamını açıklamadan önce birkaç parça yayınladı.

Bunu akılda tutarak, hayran kitlesini artırmak ve Web 3.0 alanına girmek için NFT müziği ile çıkıyor. Yılın sonunda kış geliyor olsa da K-Pop hayranları NFT alanındaki bu sıcak hava dalgasını kaçırmayacak.

Gerçekten de Lee HongKi’nin NFT başlıklı en son şarkısı yalnızca Muverse’de mevcuttur. Bununla birlikte Lee’nin NFT müziğinin sahipleri, hacim olarak en büyük NFT pazarı olan Opensea’de ticaret yapma fırsatına sahipler. Ayrıca Muverse platformunda sanatçı ve hayran etkileşiminden de para kazanabilirler. Hepsinden iyisi, diğer tüm kullanıcılardan önce şarkının tamamına ilk erişime sahip olacaklar.

Ek olarak Lee HongKi, Twitter’da profil resmi olarak Muverse platformu tarafından oluşturulan NFT serisinden bir token olan YOLO BUNNY NFT #5190’ı kullandığını açıkladı. Opensea’da YOLO BUNNY NFT’nin işlem hacmi 5.200 ETH’ye ulaştı. Bu NFT’nin sahibi olarak Lee Hongki net bir mesaj gönderdi. Bu, Muverse ile daha fazla Web3 ilişkisini sürdürme isteğinin bir ifadesidir.

Muverse Küresel Müzik Pazarını Fethetmeye Çalışıyor

Muverse, müzik toplulukları tarafından desteklenen bir Web3 müzik yetenek arama platformudur. Sanatçılar ve hayranlar için bir dizi etkileşimli parametrenin yanı sıra müzisyenlerin idol olmaları için fırsatlar sunar. Bir müzik festivalinde sanatçılar NFT’lerini satabilir ve hayran kitlelerini artırabilir.

Lee HongKi’nin hayranları, Muverse dApp aracılığıyla müzik festivaline katılırken birbirleriyle etkileşime girmektedir. Buna karşılık Lee HongKi gibi sanatçılar, Muverse platformunda para kazanılması için çeşitli seçeneklere sahiptir. Kullanıcılara bahşiş vererek veya NFT satarak hayran kitlelerini de genişletebilirler. Ayrıca MCT satışlarından para kazanma fırsatına da sahipler.

Platformun popülaritesi arttıkça Muverse, Web3 müzik topluluğunun büyümesine yardımcı olmak için ittifaklar kurmaya kendini adamıştır. Sonuç olarak Muverse dApp ürünleri şu anda kapsamlı testlerden geçmektedir. Kullanıcı geri bildirimlerine dayanarak, ürün tasarımı daha tatmin edici bir şekilde geliştirilmiştir.

Lee HongKi Kimdir?

Lee HongKi, kariyerine eğlence sektöründe çocuk oyuncu olarak başladı. 2002 yılında ilk çıkışını yaparken, 19 yıldır bu işin içindedir. K-pop topluluğunda sağlam bir üne sahiptir. Ayrıca K-pop sanatçıları içerisinde en yaşlısıdır.

Şarkıcı, ilk günlerinde 2009 yılında bir televizyon programında baş sanatçı olarak sahneye çıktı. Gösteri, 2009 SBS Oyunculuk Ödülleri’nde En Popüler Ödülü de dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.

Lee HongKi’nin NFT Albümü Bir Saatte Tükendi! yazısı ilk önce NFXHaber.com üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Lee HongKi’nin NFT Albümü Bir Saatte Tükendi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!