Reddit NFT’leri Üç Aylık Satışlarda Yükseliş Gösteriyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Reddit NFT’leri işlem hacmine göre, yedi günlük NFT sıralamasında üçüncü sıraya yükseldi. Bununla birlikte tüm zamanların satışlarını 10 milyon dolara çıkardı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Reddit NFT Yolculuğu

NFT şüphecileri son birkaç aydır sessiz günler geçiriyor. Ayrıca yayıncıların, “NFT’ler öldü!” başlığına kaç kez öncülük ettiğini saymak imkansız. Reddit piyasadaki umutsuzluk ve düşüş hissinin ortasında, 2.5 milyon kullanıcının NFT avatarlarını satın almak için cüzdan oluşturmasından sonra üç ay içinde kullanıcı tabanına göre en büyük NFT platformu haline geldi. Ayrıca Reddit:

Reddit NFT’leri işlem hacminde 10 milyon dolara ulaştı.Pazardaki düşüşe rağmen, koleksiyonun dönüm noktasına ulaşması sadece 3 ay sürdü.Sosyal haber toplayıcı platformu, Metaverse’de 5000 yeni Reddit Koleksiyonu yayınlayarak NFT yolculuğunun başarısını kutluyor.

Reddit’in NFT yolculuğu heyecan verici bir başlangıç ​​yaptı. Popüler sosyal haber toplayıcı platformunun NFT’leri (dijital koleksiyon avatarları) lansmanından sadece üç ay sonra, 31 Ekim’de eklenerek artan satış hacmi 10 milyon dolar yükseldi. Satış hacmindeki hızlı artış, platformun 20 Ekim’de ikinci Reddit koleksiyon serisinin piyasaya sürmesinin ardından geliyor.

Reddit NFT’leri Arka Planı

Temmuz ayında Reddit, kullanıcıların NFT avatarlarını takas etmelerine ve saklamalarına olanak tanıyan Polygon tabanlı NFT pazar yerini ve kasa cüzdanını piyasaya sürdü. Bir NFT, JPEG, müzik parçası, video klip, sanat eseri, dijital koleksiyon veya ticari ürünün sahiplik kanıtını temsil eden bir şifreleme dosyasıdır. Reddit koleksiyon avatarlarının sahipleri, avatarları platformda ve platform dışında profil resimleri olarak kullanma hakkına sahiptir.

Reddit NFT avatarları ilk olarak, yalnızca davetli bir alt dizin olan r/CollectibleAvatars üyelerine sunuldu. İlk aşamada Reddit, 10 ila 100 dolar arasında değişen 86.000 NFT sattı. Bununla birlikte kullanıcıların banka veya kredi kartlarıyla kripto veya fiat satın almalarına izin verdi.

Geçen hafta Reddit, NFT Marketplace CryptoSlam verilerine göre işlem hacminde önemli bir artışa tanık oldu. Bununla birlikte Reddit, %168 artarak 5,9 milyon dolara yükseldi.

Reddit, Milyonları Web3’e Dahil Ediyor

Geçen hafta, Reddit’in baş ürün sorumlusu Pali Bhat, kullanıcılarının 3 milyondan fazla Polygon cüzdanı oluşturduğunu ve 2,5 milyondan fazlasının NFT avatarları satın almak için oluşturulduğunu söyledi. Ayrıca bu, OpenSea’de kayıtlı 1.827 milyon kullanıcıdan daha fazladır. Polygon Analytics Dune panosuna göre platform, şu anda 2.87 milyon Reddit NFT kullanıcısına sahip ve sadece %3.79’u balinalardan oluşmaktadır.

Reddit, günlük 52 milyon aktif kullanıcıya sahiptir. Kullanıcıların banka ve kredi kartlarını kullanarak koleksiyon avatarları satın almalarına izin veren platform ile Reddit, kullanıcı tabanının büyük bir bölümünü NFT dünyasına dahil etmek için stratejik olarak konumlandırılmıştır. Pazartesi günü şirket, NFT yolculuğunun iyi başlangıcını kutlamak için 5000 yeni Reddit Collectibles’ı metaverse’de dağıttı.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Reddit NFT’leri Üç Aylık Satışlarda Yükseliş Gösteriyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!