Opus ve Bernie Ecclestone Grand Prix NFT Serisini Tanıttı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birinci sınıf bir Web3 stüdyosu olan Glorious Digital; lüks yayıncı Opus ve Formula 1’in kurucusu Bernie Ecclestone ile işbirliği yaptığını duyurdu. Birlikte, 26 ikonik Grand Prix otomobilinin anısına iki NFT koleksiyonu yayınlayacaklar. NFT’ler dünyanın tek 20” x 24” kameralarından biri kullanılarak üretilen dev Polaroid görüntüsü şeklinde olacak. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

NFT Koleksiyonu Ayrıntıları

26 ikonik araba, iki NFT koleksiyonda blok zinciri sayesinde hayat bulacaktır. Bununla birlikte ilk koleksiyon, Ecclestone Grand Prix Collection ise daha özel olacak. Bu koleksiyon, her bir şampiyonluk arabası da dahil olmak üzere 26 benzersiz dijital sanat eserinden oluşacak. Ayrıca NFT’leri güvence altına alan şanslı kişiler, bazı avantajları deneyimleme şansına sahip olacaklar. Buna Bernie Ecclestone’un yarış pistini ziyaret daveti, 26 arabanın özel bir turu, bazı arabaların sürülmesini izlemek için yol kenarındaki koltuklar ve daha fazlası dahildir. Aynı zamanda NFT sahibi ve 12 arkadaşı için Bernie’nin ev sahipliğinde ayrı bir avantaj vardır.

Koleksiyon, dijital bir açık artırma olarak piyasaya sürülecektir. Bununla birlikte 1-7 Aralık tarihleri ​​arasında Glorious Marketplace’te de yayınlanacaktır. İkinci koleksiyon olan The Grand Prix Trilogy Collection ise biraz daha erişilebilir olacaktır. Açıklığa kavuşturmak için koleksiyonda 26 otomobilin görüntülerini kullanacaktır. Ancak benzersiz bir üçlü sette 26 adet bire bir baskı NFT’ler içerecektir. Koleksiyon, 17-30 Kasım tarihleri ​​arasında 500€ karşılığında piyasadan satın alınabilecek.

Grand Prix NFT Koleksiyonunun Arkasında Kim Vardır?

İşbirliği birkaç varlığı içeriyor, ancak bunlar tam olarak kim? Öncelikle Opus şirketi, Prince, Usain Bolt, Manchester United, Ferrari, Pelé, Majesty the Queen, Dünya Boks Konseyi, Formula 1 ve daha fazlası ile çalışmış lider bir yayıncılık şirketidir. Bernie Ecclestone, dünyanın en popüler sporlarından biri olan Formula 1’in arkasındaki adamdır. Ayrıca Formula 1 grubunun eski CEO’su. F1’in bugün olduğu gibi dünyaca ünlü bir spor haline gelmesi onun çabaları sayesinde olmuştur. Diğer bir şirket, Wimbledon ve Nelson Mandela Vakfı gibi dünyanın bazı önemli markalarıyla çalışmış NFT pazarı ve stüdyosu Glorious Digital’dir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Opus ve Bernie Ecclestone Grand Prix NFT Serisini Tanıttı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!