Dogecoin yükselirken Bitcoin direnci artıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC), yatırımcılar fiyatın nereye yöneleceği hakkında ipuçları ararken 1 Kasım Wall Street açılışında hareketsiz kaldı.

BTC/USD 1 saatlik mum grafiği (Bitstamp). Kaynak: TradingView

BTC satış duvarına rağmen kırılma umudu devam ediyor

Cointelegraph Markets Pro ve TradingView’den alınan verilere göre BTC/USD, gece boyunca dar bir aralıkta seyretti ve gün içinde Bitstamp’ta 20.681 dolarlık yerel en yüksek seviyeleri gördü.

Piyasalar, 2 Kasım’da açıklanması planlanan faiz oranlarıyla ilgili ABD Merkez Bankası’ndan gelecek haberleri dört gözle bekliyordu.

Satış emirlerinin zaten arttığını paylaşan zincir üstü izleme kaynağı Material Indicators, “Binance emir defteri bir Tetris oyunu gibi görünmeye başlıyor,” ifadelerini kullandı.

Paylaşılan bir grafik de 31 Ekim’deki aylık kapanışta 30 bin doların hemen altına direncin eklendiğini gösterdi.

“Çarşamba günü FED’den gelecek olan sinyaller her şeyi değiştirebilir.”

BTC/USD emir defteri verileri (Binance). Kaynak: Material Indicators/Twitter

Bu arada trader Crypto Tony de BTC/USD’nin sergilediği son performansa dayanarak, yukarı yönlü bir hareket olma ihtimalinin altını çizdi.

Trader, paylaştığı grafiğin yanında, “Boğalar, destek bölgesini savunmak için doğru zamanda devreye girdi,” ifadelerini kullandı.

“Şimdi asıl soru şu, bulunduğumuz noktadan mı bir sıçrayış göreceğiz yoksa likidite düşüşlerini gidermek için aşağılara daldıktan sonra mı?.”

BTC/USD açıklamalı grafik. Kaynak: Crypto Tony/Twitter

Coinglass’tan alınan verilere göre Bitcoin için aylık kapanış, 20.500 dolar civarındaydı. Ve bu rakam, eylül ve ekim aylarındaki yüzde 5,6’lık kazanımlara göre az da olsa bir artışa işaret etti.

BTC/USD aylık getiri grafiği (ekran görüntüsü). Kaynak: Coinglass

DOGE yükselişte

Dogecoin (DOGE), gün içinde kazançlarını artırarak ABD doları bazında nisan sonundan ve BTC olarak fiyatlandırılmış Haziran 2021’den beri en yüksek seviyesine ulaştı.

“Şüphesiz, Elon Musk’tan Doge hakkında daha fazla tweet görmeye devam edeceğiz.”

Popüler trader Anbessa ise mevcut seviyelerde DOGE ekleme konusunda uyarıda bulundu.

DOGE/BTC 1 haftalık mum grafiği (Binance). Kaynak: TradingView

Cointelegraph, bu sayfadaki hiçbir içeriği veya ürünü onaylamamaktadır. Size elde edebileceğimiz tüm önemli bilgileri sağlamayı amaçlamakla birlikte, okuyucular şirketle ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalı ve kararlarının tüm sorumluluğunu taşımalıdır. Bu yazı yatırım tavsiyesi olarak kabul edilemez.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dogecoin yükselirken Bitcoin direnci artıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!