Popüler analist Bitcoin için 14.000 dolar uyarısı yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC), 26 Ekim’de 21.000 doları geçtiğinden beri bu seviyeye tutunmaya çalıştı. Ne var ki, en büyük kripto para 31 Ekim’de bu savaşı kaybederek, Tradingview verilerine göre 20.480 dolara geriledi.

BTC/USD paritesinin 1 saatlik mum grafiği. Kaynak: Tradingview

BTC’nin bu fiyat hareketi analistler tarafından bekleniyordu. Popüler analist il Capo Of Crypto, BTC/USD paritesinin 12 saatlik grafiğindeki ikili tepe formasyonuna dikkat çekti.

İkili tepe formasyonu, fiyatın direnci iki kez test ettikten sonra başlangıç noktasına dönmesiyle oluşur. Aşağı yönde hareket öngörülen bu formasyonda, boyun çizgisi olarak adlandırılan başlangıç noktasıyla tepe arasındaki mesafe kadar daha düşüş yaşanması beklenir.

“BTC, 21 bin dolarda net bir ikili tepe oluşturdu” diyen analist, düzeltme sırasında görülebilecek olası dip seviye için ise 14.000 dolara işaret ediyor. 

Clear double top for $BTC at 21k. https://t.co/urMPp1ywLb pic.twitter.com/bAImSRFoMR

— il Capo Of Crypto (@CryptoCapo_) October 30, 2022

Analistin paylaştığı grafiğe göre, Bitcoin bu seviyede ikili dip yaptıktan sonra yeniden yükselişe geçebilir.

Il Capo of Crypto, bir diğer gönderisinde Bitcoin ve Ether’in (ETH) kısa vadede tepe yaptığını ileri sürdü. Öte yandan analist, bazı altcoin’lerin yükselişe devam edebileceğini ekledi.

Quick update:

Shitcoins pumping and $BTC distributing between 20500-21200, as expected.

In my opinion, top is in for $BTC and $ETH, but some altcoins could pump more. Not entering any new long positions and just trailing my stops in profits (altcoins). I will fully TP soon. https://t.co/DE3aW5HQr8

— il Capo Of Crypto (@CryptoCapo_) October 30, 2022

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Popüler analist Bitcoin için 14.000 dolar uyarısı yaptı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!