Piyasa Analiz: Chainlink (LINK) Yüksek Balina Aktivitesinin Ortasında 8 Dolara Çıktı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Zincir üstü veriler, Chainlink balina aktivitesinin hafta sonu boyunca 4 ayın en yüksek seviyesine ulaştığını ve LINK fiyat rallisine yol açtığını gösteriyor.

Geçen hafta sonu, Oracle servis sağlayıcısı Chainlink (LINK), 8 dolara kadar yükselen güçlü bir hamle yaptı. Basın saatinden itibaren LINK, 3.8 milyar dolarlık piyasa değeri ile 7.89 dolarlık bir fiyattan işlem görüyor.

Hafta sonu boyunca LINK fiyat rallisi, güçlü balina aktivitesinin zemininde geldi. Zincir içi veri sağlayıcı Santiment’e göre, LINK balina işlemleri hafta sonu 4 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Şunları ekledi:

“Piyasa fiyatları birkaç kez 8 dolar seviyesini düşürdüğü için Chainlink balinaları bu hafta sonu oldukça aktif hale geldi. Cumartesi günü değeri 1 milyon doları aşan 33 farklı LINK işlemi gördü. Bu, 27 Haziran’dan bu yana en yüksek balina aktivitesi günüydü” dedi.

Chainlink piyasa analiz: chainlink (link) yüksek balina aktivitesinin ortasında 8 dolara çıktı! 2

Geçen ay boyunca Chainlink (LINK), yatırımcıların ve kripto traderların radarındaydı. Balina etkinliği Ekim ayının bu ayı boyunca güçlü kaldı.

Şu anda 8 dolar, Chainlink (LINK) için güçlü bir direnç görevi görüyor. Aynı seviyenin üzerinde bir kırılma, LINK’i ileride güçlü bir ralli için kurabilir. Uzun süredir Chainlink, 6-8 dolar aralığında güçlü bir şekilde konsolide oluyor.

Chainlink ile yeni bir rekabette, kripto borsası Binance geçen hafta Oracle Network’ü başlattı.

Chainlink ve Diğer Altcoinler

Geçen hafta, altcoin alanı güçlü bir ralli gördü. Memecoin festivalinin ortasında, hem Dogecoin (DOGE) hem de Shiba Inu (SHIB), fiyatlarının önemli ölçüde arttığını gördü. DOGE, haftalık grafikte %100’ün üzerinde kazançla işlem görüyor.

Ancak artık keskin bir düzeltmeye girdi. Basın zamanı itibariyle, Dogecoin (DOGE), 13.8 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile 0.12 $ fiyatla %8.68 düşüşle işlem görüyor.

Memecoin’e ek olarak, Ethereum (ETH) güçlü bir ralliye tanık oldu ve haftalık grafikte yaklaşık %20 arttı. Dünyanın en büyük ikinci kriptosu, bu ay boyunca Bitcoin üzerinde net bir fiyat hakimiyeti gösterdi. Zincir üstü veri sağlayıcı Santiment raporları:

“Ethereum’un Bitcoin ve çoğu kripto üzerindeki fiyat hakimiyeti, Ekim ayı yaklaşırken devam etti. Bu, oluşturulan yeni ETH adreslerindeki ani artışın ardından geldi. Adresleme faaliyetinin, kendinden emin bir devam eden ralli için muhtemelen toparlanması gerekecek. ”

Piyasa Analiz: Chainlink (LINK) Yüksek Balina Aktivitesinin Ortasında 8 Dolara Çıktı!
Bitcoin Boğaları 25 Bin Doların Kuzeyine mi İlerleyecek Yoksa BTC Mevcut Aralığı Sürdürecek mi?
Hafta Sonu Özeti: Bitcoin 20 bin Doları Korurken, Dogecoin Bu Hafta %110 Yükseldi!
Ethereum Fiyat Tahmini: ETH Fiyatı Bitcoin’den Daha İyi Performans Gösterecek mi?
Chainlink (LINK) 2025-2030 Fiyat Tahmini: LINK’in ATH’sini Geçme Şansı Nedir?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Piyasa Analiz: Chainlink (LINK) Yüksek Balina Aktivitesinin Ortasında 8 Dolara Çıktı! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Piyasa Analiz: Chainlink (LINK) Yüksek Balina Aktivitesinin Ortasında 8 Dolara Çıktı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!