Peter Brandt’ten Dogecoin uyarısı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzman yatırımcı Peter Brandt, popüler memecoin Dogecoin’in (DOGE) güncel fiyat hareketini yorumladı.

Emtia yatırımcısı, piyasa değeri bakımından en büyük sekizinci kripto paranın, geçtiğimiz hafta gösterdiği performans ile uzun süredir var olan bir formasyondan sıyrıldığına dikkat çekti.

CoinMarketCap’e göre DOGE, son 7 gün içerisinde yüzde 100’den fazla değer kazanarak, Mayıs 2021’de başlayan ayı piyasası boyunca mevcut olan ayı kanalından nihayet ayrıldı.

Brandt, bu hareketi ayı piyasasının bitişi olarak yorumladı.

This is called a bear channel, the upside violation of which has ended the bear market that began at the May 2021 high $DOGE pic.twitter.com/pZT5yxMje6

— Peter Brandt (@PeterLBrandt) October 30, 2022

Öte yandan Brandt, fiyat hareketlerini yorumlarken özellikle de yeni yatırımcıların yaptığı bir hata konusunda uyardı. Analist, şöyle açıkladı:

“Yeni ve özenti yatırımcılar tarafından yapılan yaygın bir yanlış, ayı döneminin bitişinin otomatik olarak boğa piyasasının başlangıç sinyalini verdiğini varsaymaları. Bu varsayım çoğu kez yanlış çıkıyor.”

A common mistake made by novice and wanna-be traders is assuming that an end to a bear phase of a market is automatically a signal that a bull market has begun. This assumption is most often wrong https://t.co/Ib2T86Md0n

— Peter Brandt (@PeterLBrandt) October 30, 2022

Son 24 saatte yüzde 4,76 değer kaybeden Dogecoin, haber yayın saati itibarıyla 0,121 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Peter Brandt’ten Dogecoin uyarısı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!