HEXGO NFT Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT markası HEXGO, son derece ödüllendirici ve özel koleksiyonunun bu ayın başlarında piyasaya sürmeyi planladı. Ancak yaşanan problemler yüzünden ekip, basımı durdurmak zorunda kaldı. Marka, CryptoPunk ve BAYC üyelerini içeren daha büyük, daha güçlü bir ekiple dikkat çekici bir geri dönüş yapmayı planlamaktadır. Marka, yol haritasının güncellenmiş versiyonunu yayınladı. Bununla birlikte odağını yenilik ve yaratıcılığa kaydırdı. Ayrıca bir dizi yarışma ve çekilişe ev sahipliği yapıyor. Bu yazımızda NFXhaber olarak, HEXGO NFT Nedir ve geri dönüşünün detaylarını sizin için derledik.

HEXGO NFT Nedir?

HEXGO NFT koleksiyonu, Ethereum tabanlı kasa kartlarına sahiptir. Özel koleksiyon üç nadirlik ile gelir: Silver, Gold ve Black. 3.700 Silver kart varken, sadece 1.250 Gold ve 50 Black kart vardır. NFT sahipleri, kulüp erişimi, VIP anahtarı, ödüllere ve yarışmalara erişimle birlikte çok daha fazlasını içeren bir dizi avantaj elde eder. NFT’ler 1 Kasım 2022’de çıkarılacak. Her NFT 0,1 ETH’ye mal oluyor ve tüm satış gelirlerinin yarısı, HEXGO topluluk kasasına gidiyor.

HEXGO NFT Markasının Geri Dönüşü

HEXGO CEO’su Mike Fraleigh’e göre marka, şu anda yenilik, yaratıcılık ve markalaşmaya odaklanmaktadır. Ayrıca Fraleigh, NFT taban fiyatlarının beş kat artmasıyla yeni odak noktasının işe yaradığını sözlerine ekliyor. Dahası, marka her hafta bir dizi eğlenceli ve heyecan verici yarışma ile çekilişe ev sahipliği yapıyor.

HEXGO şimdiden topluluk üyeleri için 1.000’den fazla NFT dağıttı. Ek olarak bu hafta marka, Doodles, Cool Cats ve Renga dahil olmak üzere birçok mavi çipli NFT’yi dağıtacak. Ayrıca HEXGO’nun Discord sunucusu çok sayıda heyecan verici yarışma ile sallanmakta. Bunlar, banka soygunu, keskin nişancı yarışmaları, banka kamyonu yarışmalarına ve Cadılar Bayramı yarışmasına kadar uzanmakta!

Yol Haritası Nasıl Olacak?

Platformun, güncellenen bir yol haritası olmadan Web3 geri dönüşü tamamlanmış sayılmaz. Bu, NFT koleksiyonu gibi uzun ömürlülüğe odaklanan bir NFT ekosistemi için daha gereklidir. Markanın yol haritasının dikkate değer yönlerinden biri, Crack Vault yarışması ve Bank Heist yarışmasıdır. Ayrıca Gold ve Black kart üyeleri ayda bir kez düzenlenen Bank Heist yarışmalarına katılabilirler. Ancak çekiliş yalnızca mavi çipli NFT’leri içerir!

HEXGO ödülleri, yol haritasının bir başka heyecan verici parçasıdır. Ayrıca ekip, düzenli olarak yeni ödüller yayınlayacaktır. Bunlar sanal ve fiziksel etkinliklerden mağaza kuponlarına, alışveriş indirimlerine, hediye kartlarına ve eşantiyonlara kadar uzanmaktadır. Bununla birlikte kolyeler, şapkalar ve daha fazlasını içeren çevrimiçi bir ürün mağazası da gelecek. Her şey düşünüldüğünde, HEXGO uzaydaki en sıcak NFT ekosistemlerinden biri olmaya hazırlanıyor.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
HEXGO NFT Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!