Charles Hoskinson, kendi restoranında ADA ödemelerini kabul edecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler blokzincir Cardano ve onun yerel token’ı ADA’nın kurucusu olan Charles Hoskinson, Twitter’da bir takipçisine verdiği yanıtta büyük açılışına hazırlandığı restoranı Nessie’s’in ADA ile ödeme kabul edeceğini açıkladı. Hoskinson, restoranın açılışını ilk kez bu yılın yaz aylarında yaptığı bir Twitter paylaşımıyla duyurmuştu. ABD’nin Wyoming eyaletinde açılacak olan Nessie’s’in, bir restoran ve viski salonundan oluşacağı ifade edilmişti. Wyoming’in, Hoskinson’ın yaşadığı eyalet olduğu da biliniyordu. 

Duyuru sırasında Hoskinson, restoranın kripto dostu olacağına işaret etmişti. Yapılan son duyuru, bu taahhüdü de doğrulamış oldu. Bazı kullanıcılar, Hoskinson’ın restoranında Cardano tabanlı başka ödeme seçeneklerini düşünmesi gerektiğini öne sürdü. 

Hoskinson, yaşadığı kasabada iyi restoran seçeneklerinin bulunmaması nedeniyle Nessie’s’i açacağına işaret etmişti.  

Cardano blokzincir, bu yıl birçok iyileştirme yaptı

Öte yandan; 2022 yılı içerisinde Cardano ekosistemi, yeni çözümler ve kullanım durumları sunma konusunda önemli bir gelişim kaydetti. Blokzincir, yıl içinde NFT’ler için tamamen hazır hale geldi. Bununla birlikte, ağın uzun süredir beklenen Vasil yükseltmesi de eylül ayı sonlarında başarıyla gerçekleşti. Yükseltme; Cardano ağındaki verim, güvenlik, işlem hızı ve ücretlerini önemli ölçüde iyileştirdi.  

Blokzincirin yerel token’ı ADA ise haberin yazıldığı sıralarda 0,41 dolar seviyesinden işlem görüyor.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Charles Hoskinson, kendi restoranında ADA ödemelerini kabul edecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!