Alien Cats NFT Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mars Cats Voyage projesi; yenilik, sanat ve NFT küresi konularında tutkulu 3 arkadaş tarafından yaratılmıştır. Bu 3 arkadaşa IRL kedileri, MCV’yi başlatmalarında ilham vermiştir. Proje birkaç konsept tasarımlarından sonra MCV koleksiyonunu oluşturup, proje etrafında büyük bir topluluk topladılar. Alien Cats NFT nedir? adlı konu başlığımızı NFXHaber olarak bu makalemizde cevap vereceğiz.

Alien Cats NFT Nedir?

Proje sahipleri olan Kaptan Drew ve Mike çocukluk arkadaşıdır ve beraber sanat okudular. Daha sonrasında Lesh’le tanıştılar. Birlikte birkaç BT projesinde de ortak oldular. Aynı zamanda 2021’de NFT’lere dalarak, birçok fikir ve konsept tartışıp, tasarım ve teknoloji için büyük bir hevesle Mars’a yolculuk yapan bu “Kediler” konseptini ortaya çıkardılar.

Özellikleri neler?

Bütün kediler harika ve Mars’a yolculuk için hazırdır!Özellikle Mars Cats Voyage ETH Blockchain’de akıllı bir sözleşmeyle (ERC-721) yayınlanan 10.000 eşsiz NFT Token’inin bir koleksiyonudur.Ayrıca adil bir fiyat lansmanından yanadır. Bu sebeple başlangıç ​​fiyatı 10.000 uzay kedisinin hepsi için aynıydı. (-0.05 ETH)NFT kedilerinin benzersizliği, ETH Blockchain’deki akıllı bir sözleşme olan ERC-721’le onaylanmaktadır.Alien Cats’ler oldukça önemsenmektedir. Bu sebeple ikincil satışların %1,5’i Topluluk Fonu’na ayrılmaktadır.Yakın zamanda MCV kullanıcılarına ilk NFT tabanlı oyunumuzu piyasaya sürülecek!Bunun yanında yakın zamanda uzay ekibine ek bir Alien Cats koleksiyonunu hava yoluyla gönderilecek. (Bu ilk MCV koleksiyonunun 4999 kullanıcıya ulaştıktan sonra ya da oyun hikayesinde özel bir dönüm noktasına geçildiğinde)

Alien Cats NFT Fiyatı Nedir?

Alien Cats, 29 Temmuz 2022’de 0.04 ETH fiyatıyla basılan 10000 NFT’lik bir koleksiyondur. Mevcut taban fiyatı ise Mevcut taban fiyatı ise 0.001 ETH olarak görülmektedir. Toplam hacmi ise şu anda 9 Ethereum olarak görülmektedir.

Alien Cats NFT’nin OpenSea koleksiyondan toplam 10.3K adet parça dijital sanat eseri mevcuttur. OpenSea verilerine göre proje koleksiyonuna ev sahipliği yapan kişi sayısı şu anda 3.586 olarak görülmektedir.

Alien Cats NFT Nasıl Satın Alınır?

Şu anda bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcıların, Alien Cats NFT’nin OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edilebilmektedir. Fakat koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların yapmaları gereken birkaç işlem bulunmaktadır.

Bu NFT koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, öncelikle MetaMask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olması gerekmektedir. Çünkü MetaMask cüzdanı, OpenSea’de alım-satım yapmak için kullanılması gereken cüzdanlardan biridir. Özellikle cüzdan sahibi olunduktan sonra kişiler, ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar ETH satın almalıdır. Daha sonra bu ETH’yi kripto para cüzdanına aktarılmalıdır. ETH, NFT alımlarında en çok kullanılan kripto para birimi olmaktadır. Alınan ETH’yi cüzdanına aktaran kullanıcılar son adım olarak dijital kripto para cüzdanını OpenSea’ye bağlamalıdır. Kullanıcı bağlantı kurduktan sonra, dilediği NFT’yi seçip, satın alma işlemlerini gerçekleştirilebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Alien Cats NFT Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!