Kripto borsa Coincheck, Nasdaq’ta halka açılmayı planlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Japon kripto para borsası Coincheck, ABD’de nasdaq yoluyla halka açılmayı planladığını doğruladı. Borsa böylece ülkenin kârlı sermaye piyasalarına erişim sağlayabilecek.

Coincheck’in çoğunluk sahibi Monex Group, 28 Ekim’de ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na sunulan başvuruda özel amaçlı satın alma şirketi (SPAC) Thunder Bridge Capital Partners IV yoluyla Nasdaq’ta listeleme planını doğruladı. Her şey yolunda giderse, Coincheck 2 Temmuz 2023’te Nasdaq’ta listelenecek.

Coincheck, SPAC şirket ile birleşmenin, borsanın kripto varlık işini büyütmesine ve ABD’nin sermaye piyasalarına doğrudan erişim sağlamasına olanak sunacağını belirtti. Teknoloji ağırlıklı Nasdaq, hacim ve piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük borsalarından biridir.

Borsa, halka açılma planlarını ilk kez mart ayında duyurmuştu. Thunder Bridge Capital’ın değeri o zamanlar 1,25 milyar dolar ediyordu.

Coincheck’in mali beyanlarına göre, şirkette 1,75 milyon doğrulanan hesap bulunuyor. Bu miktar, Japonya’nın kripto alım satım piyasasında yüzde 27’lik bir payı temsil ediyor.

Ne var ki şirket, ayı piyasası nedeniyle işlem hacmi kaybı bildirdi. Borsanın toplam geliri de çeyrekten çeyreğe neredeyse yarı yarıya azaldı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto borsa Coincheck, Nasdaq’ta halka açılmayı planlıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!