Do Kwon’a bir dava şoku da Singapur’dan

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Terraform Labs Kurucu Ortağı Do Kwon hakkında Güney Kore ve ABD’de halihazırda soruşturma yürütülüyor. Kwon, şimdiyse LFG ve Terra’nın kurucu üyesi Nicholas Platias ile Singapur’da dava ile karşı karşıya kalabilir.

23 Ekim’de Singapur yüksek mahkemesine açılan davada, 359 şahıs Kwon, Platias, LFG ve Terra’nın bir çok yalan beyanda bulunduğunu öne sürüyor. Bunlar arasında TerraUSD (UST), şimdiki adıyla TerraUSD Classic’in (USTC) tasarım gereği sabit olmaması ve dolara endeksini koruyamaması da bulunuyor.

İddia sahipleri, satın aldıkları ve tuttukları veya mayıs ayındaki kargaşada sattıkları UST’ler için toplamda 57 milyon dolar tazminat ödenmesini talep ediyor. Davacılar nitelikli hasarlar için de ödeme yapılmasını talep etti.

Dava açan şahıslara göre Terra ile ilişkili dört taraf, kripto para stablecoin’leri satın almak ve bulundurmak isteyen davacıların, piyasanın genelinde gülle dalgalanmaya maruz kalmak istemediğini ve makul bir pasif gelir sağlamak istediğini biliyordu. Dava belgelerine göre özellikle de Kwon, algoritmik stablecoin’lerin yapısal zayıflığın farkındaydı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Do Kwon’a bir dava şoku da Singapur’dan
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!