Ripple, XRP Varlıklarının İlk Kez %50’nin Altında Olduğunu Bildirdi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Ripple’ın XRP varlıkları, 2022’nin ikinci çeyreğinde Ripple tarihinde ilk kez %50’nin altına düştü. Borsa, XRP madeni paralarının konsantrasyonunu merkezileştirmeye çalıştığına dair yaygın iddiayı çürütmek için bu bulguyu sunmakta hızlı davrandı.

San Francisco merkezli Fintech firması XRP varlıklarının 2022’nin ikinci çeyreğinde %50’nin altına düştü. Firma tarihinde ilk kez dolaşımdaki XRP madeni paralarının yarısına bile sahip değil.

Borsa, XRP madeni paralarının konsantrasyonunu merkezileştirmeye çalıştığına dair yaygın iddiayı çürütmek için bu bulguyu sunmakta hızlı davrandı.

Bulgu, 27 Ekim’de yayınlanan Q3 2022 XRP Piyasaları Raporunun bir parçası.

En son rapora göre, Firma şu anda 50 milyardan az XRP tokenine sahip ve XRP Ledger’daki (XRPL) 130’dan fazla doğrulayıcı düğümden sadece dördünü işletiyor.

Üçüncü çeyrekteki toplam XRP satışları, ikinci çeyrekteki 408.90 milyon dolarlık satışlara kıyasla 310.68 milyon dolar oldu.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, gelişmeyi büyük bir dönüm noktası olarak nitelendirmek için Twitter’a gitti. Borsanın, değer hareketi için hız, güvenlik ve ölçeklenebilirlik nedeniyle XRP belirteçleri ve XRPL kullandığını da sözlerine ekledi.

XRP, doğrulama sürecinin maksimum kontrolünü ele geçirmenin yanı sıra, token biriktirdiği için merkezi olmayan finans savunucularından gelen eleştirilerle karşılaşmaya devam etti.

Raporda, Rusya-Ukrayna Savaşı’nın Avrupa’da gerileyen ekonomik durumun arkasındaki ana faktör olduğu vurgulanıyor. ABD de mücadeleci bir Federal Rezerv ile enflasyona tanık oluyor. Bununla birlikte, rapora göre kripto endüstrisi hisse senetleri, tahviller ve FX gibi diğer varlık sınıflarına kıyasla esneklik gösterdi.

Rapor ayrıca, Ripple’ın XRP tokenlerini yalnızca İsteğe Bağlı Likidite (ODL) işlemleriyle bağlantılı olarak sattığını ve Ripple’ın ODL işi küresel olarak genişledikçe ODL hacimlerinin arttığını belirtti.

Rippleripple, xrp varlıklarının i̇lk kez %50’nin altında olduğunu bildirdi! 2

Ripple, ikincil piyasada XRP jetonları satın alıyor ve ODL küresel çekiş kazandıkça bunu yapmaya devam etmeyi umuyor. Satın almalar hariç toplam satışları, ikinci çeyrekteki %0,47’den düşüşle, küresel XRP hacminin %0,42’si ile üçüncü çeyreği sonlandırdı.

Ripple’ın SEC’e Karşı Savaşı

XRP, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile olan yasal savaşı nedeniyle de haberlerde yer aldı. Geçen hafta, Ripple’ın genel danışmanı Stuart Alderoty, ekibin sonunda çok konuşulan William Hinman belgelerini bulduğunu ancak SEC’in ısrarı üzerine gizli kalmayı seçtiğini bildirdi.

Raporda, SEC ve Ripple’ın Kasım ayında yanıt özetleri sunacağı ve ardından Yargıç’ın hareketler hakkındaki kararını bekleyeceği belirtildi.

Ripple, XRP Varlıklarının İlk Kez %50’nin Altında Olduğunu Bildirdi!
Bitcoin, Avrupa Merkez Bankası Faiz Oranlarını 75 Baz Puan Arttırırken 21 Bin Doları Aşmakta Başarısız Oldu!
Bitcoin ve Ethereum Fiyatları ECB Faiz Artışı ve ABD GSYİH Raporu Ortasında Yükseliyor!
Piyasa Analiz: Ethereum Birleşmeden Beri En Yüksek Düzeylerde, DOGE 10 Haftanın En Yüksek Seviyesini Gördü!
Son Yükselişin Ardından Bitcoin Fiyatında İzlenecek İki Önemli İşaret!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Ripple, XRP Varlıklarının İlk Kez %50’nin Altında Olduğunu Bildirdi! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ripple, XRP Varlıklarının İlk Kez %50’nin Altında Olduğunu Bildirdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!