DC Comics, Haftalık NFT Çizgi Roman Yayınlayacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerika’nın en büyük ve en eski çizgi roman şirketlerinden biri olan DC Comics, her hafta birkaç NFT koleksiyonu çıkaracağını açıkladı. Şirket, bu hayali gerçeğe dönüştürmek için Palm platformu ile bir ortaklık gerçekleştirdi. NFT çizgi roman, haftalık lansmanlar içerecektir. Ayrıca şirketin yeni NFT pazarında satışa sunulacaktır. DC Comics, yeni girişimi başlatmak için Süpermen 1’i yayınladı. Bu ilk DC NFT çizgi romanıdır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

DC, Haftalık NFT Çizgi Roman Güncellemesi Gerçekleştirecek!

DC Comics, yakın zamanda dijital genişlemesinin bir sonraki aşamasını açıkladı. Çizgi roman şirketi, Blockchain teknolojisine girmeyi ve haftalık olarak yeni NFT’ler yayınlamayı planlamaktadır. Ayrıca haftalık olarak yayınlanacak NFT çizgi romanları, fiziksel DC çizgi roman koleksiyoncularının uzun süredir değer verdiği benzersiz varyant kapaklarını içerecektir. NFT hayranları, DC’nin yeni pazarında alım satım gerçekleştirebilecektir. Blockchain’de satılan ilk DC Comic koleksiyonu, 27 Ekim’de satışa sunulmuştur. Ayrıca satılan NFT çizgi roman Süpermen 1 olarak adlandırılmıştır. Süpermen 1, 9,99 dolardan piyasaya sürülmüştür.

İki tür DC Comic NFT avantajı olacaktır. Bunlar eski ve modern olarak adlandırılmıştır. Ayrıca modern çizgi romanlar, DC’nin çizgi roman serisinin yeni versiyonlarından oluşan bir koleksiyona sahip olacaktır. Bunun dışında, eski çizgi roman karakterleri, yıllardır modası geçmiş olabilecek çizgi roman ciltlerinin NFT’lerinden oluşacaktır. Jerry Siegel ve Joe Shuster’ın yazdığı Süpermen 1, çizgi roman tarihinin en çok satılan çizgi romanlarından biridir.

Koleksiyon Farklı Nadirlik Seviyelerine Sahip Olacak!

Her NFT’ye, baskı işlemi sırasında mevcut nadirlik seviyelerinden herhangi biri atanacaktır. Ayrıca beş nadirlik seviyesi bulunmaktadır. Bunlar sırasıyla, Nadir, Destansı, Yaygın, Yaygın olmayan ve Efsanevidir. Yaygın olarak derecelendirilen bir kitap, yıpranmış baskılardan biri olacaktır. Ayrıca efsanevi bir çizgi roman ise daha kusursuz bir görünüme sahip olacak. Her nadirlik seviyesi için Modern koleksiyondan DC Comics, benzersiz bir varyant kapağına sahip olacaktır. Örneğin, Süpermen 1’de, 3.000 basılmış baskı, beş nadirlik kategorisinden herhangi birine entegre edilecektir.

DC bloglarına göre, Bat Cowl NFT bugün piyasaya sürülecektir. Ayrıca kullanıcılar, DC Bat Cowl topluluğunun yardımıyla üretilen DC çizgi romanlarından biri olan The Legacy Cowl 1’i okuyabilecektir. Şirketin ürettiği çizgi romanlar, şirketin sanal dünyada başarılı olma isteğini ortaya çıkarmaktadır. Warner Bros şirketi DC, NFT Ticari Geliştirme başkanı Josh Hackbarth aracılığıyla sanal dünyaya büyük ilgi göstermiştir. Ayrıca DC personeli, Harley Quinn’in koleksiyonu da dahil olmak üzere daha fazla koleksiyonun yakında piyasaya sürüleceğini açıklamıştır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
DC Comics, Haftalık NFT Çizgi Roman Yayınlayacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!