Çinli kahve markasından VeChain iş birliği

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çinli kahve markası Yongpu Coffee, ürünlerinin denetim ve izlenebilirliği için blokzincir tabanlı tedarik zinciri platformu VeChain ile iş birliği yaptı. Şirketin, kahve çekirdeklerinin toplanmasından son üretim ve dağıtım aşamasına kadar tüm süreçleri blokzincir teknolojileri aracılığıyla takip etmeyi planladığı ifade edildi.  

Aktarılan detaylara göre Yongpu; ürünlerinin üretim, depolama, dağıtım, lojistik ve nakliye süreçlerinin tümünü artık VeChain ağı üzerinden takip edecek. Ürünler satış noktalarına ulaştıkça marka, pazar analizi için veri de toplayabilecek. Toplanan tüm veriler, üretim kanallarının etkin bir şekilde izlenebilmesi için VeChain blokzincirde depolanacak. Bu sayede şirket, kaçakçılık olaylarını ve fiyat tutarsızlıklarını önleyebilecek. Yapılan iş birliği, toplanan veriler blokzincir üzerinde depolandığı için şirkete pazar faaliyetlerinde daha fazla şeffaflık sunacak ve marka güvenilirliğini artıracak.  

Çin’de kahve endüstrisi, son yıllarda ciddi bir büyüme yaşadı

Öte yandan; Çin’de kahve endüstrisi, son yıllarda ciddi bir büyüme yaşadı. Pazarın güncel olarak 14 milyar dolara yaklaşan değerinin, 3 yıl içerisinde 138 milyar doları bulabileceği tahmin edildi. Sektördeki ve ölçeklendirmedeki büyüme, markaları da artan rekabetle birlikte yeni teknolojilere adım atmaya zorladı.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Çinli kahve markasından VeChain iş birliği
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!