yeni fiziksel NFT otomatı tanıtılacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çok zincirli NFT pazar yeri myNFT, ilk fiziksel otomatını bu yıl 2-4 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan NFT.Londra etkinliğinde sergileyeceğini açıkladı. 

myNFT, Web3 endüstrisine dair derin bir bilgiye ihtiyaç duymadan dijital varlık almaya başlamak isteyenler için kolay ve erişilebilir bir yol sunmayı hedefliyor. Otomat, kullanıcıların dijital bir cüzdana sahip olmadan NFT satın almalarını sağlayacak. 

myNFT otomatı aracılığıyla NFT satın almak isteyen kullanıcıların, ekranda gösterilen zarflardan birini seçerek, kendilerine verilen kodu girmeleri gerekecek. Kullanıcılar, ödeme işlemi tamamlandıktan sonra myNFT hesabı oluşturmaları için QR kodu şeklinde davetiye alacaklar. Kullanıcılar, bu davetiyeyle birlikte NFT’leri alacakları bir NFT cüzdanına erişim sağlamış olacaklar.  

myNFT CEO’su Hugo Mcdonaugh, “Herhangi bir şeyi satın almanın en kolay yolu otomatlar aracılığıyla gerçekleştirilen alışverişlerdir. Biz de bu girişimle birlikte NFT satın alma işleminin zor olduğu algısını kırıyoruz” açıklamalarında bulundu. 

NFT’lerle ilgilenen katılımcılar, NFT.London etkinliğinde otomat aracılığıyla myNFT’nin açılışa özel koleksiyon NFT’lerini satın alabilecek. Bu koleksiyon, ayrıca Dr. Who Worlds Apart, Thunderbirds ve Delft Blue Night Watch gibi markaları da kapsıyor.

Fiziksel NFT otomatı, Londra’nın Westminster ilçesinde bulunan 2. Queen Elizabeth Merkezi’nde düzenlenecek olan NFT.London konferans alanının dışında yer alacak. 

Öte yandan, NFT otomatından elde edilen gelir, gelişmekte olan ülkelerdeki kamu ürünleri, hizmet ve eğitimi finanse eden hayır kuruluşu Giveth’a ve ciddi hastalıklarla başa çıkmaya çalışan çocuklara uzman hemşirelere erişim sağlama hizmeti veren Roald Dahl’s Marvellous Children’s hayır kurumuna bağışlanacak. 

Cointelegraph, geçtiğimiz şubat ayında Solana tabanlı NFT pazar yeri Neon’un, New York’un en yoğun banka ve finans kuruluşlarının bulunduğu bölgede hem kredi hem de banka kartı ödemelerini kabul eden 7/24 hizmet veren NFT otomatını tanıttığını kaydetmişti. Ancak, otomatın kurulumundan bir hafta sonra kullanıcılar ne otomatın ne de NFT’lerin doğru düzgün çalışmadığını bildirmişti. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
yeni fiziksel NFT otomatı tanıtılacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!