VeeFriends Topluluk Etkinliklerini Genişletiyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Web3 multimedya devi VeeFriends, etkinlik bölümünün lansmanı ile topluluk operasyonlarını genişletecek. Girişim, şirketin VeeFriends topluluğu için yeni bir deneyim yaratmasına olanak sağlayacaktır. Ayrıca erişim ve fayda çağı oluşturulmaya yardımcı olunacaktır. Başkan Gary Vaynerchuk, çabalara öncülük etmek üzere Sivan Nadler ve MyLinh Chau’yu Yönetici Başkan Yardımcıları olarak atadığını açıkladı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

VeeFriends Topluluk Etkinlikleri Başlıyor!

Yeni bir etkinlik genişletme ekibi kurulmuştur. Ekip, VeeFriends topluluğu için heyecan verici sanal ve dijital etkinlikler çağını başlatmaya hazırlanmaktadır. Hem Sivan Nadler’ın hem de MyLinh Chau, 20 yıllık etkinlik, spor ve eğlence sektörü deneyimleri bulunmaktadır. İkili, ESPN, Major League Baseball, Bleacher Report, SC30 (Stephen Curry) ve Under Armour gibi çığır açan Web2 markalarında çok çeşitli etkinlik deneyimleri yaratmıştır.

VeeFriends markası genel olarak NFT alanında örnek bir şirkettir. Marka, topluluğu için güçlü bir vizyon planlamaktadır. Ayrıca uzun vadeli bir değer misyonu tarafından yönetilmektedir. Şirket Başkanı Andy Krainak, yeni kurulan ekip için yakın gelecekteki işe alım planlarını açıkladı. Açıklamasında, ‘VeeFriends, önümüzdeki birkaç ay içinde, etkinlik endüstrisinden markanın ahlakını geliştirebilecek kişileri araştırıyor. Ayrıca en iyi yetenekleri işe alarak etkinlik bölümünü genişletmeye başlayacağız’ dedi.

Web3 şirketinin yaratıcısı Gary Vaynerchuk, Sivan ve MyLinh’i VeeFriends’in etkinlik bölümünün genişlemesine liderlik edecektir. Ayrıca yaratıcı ve deneyimsel operasyonların bir sonraki seviyeye taşınmasına yardımcı olacaktır. VeeFriends, IP’sini dijital ve fiziksel alanlarda inşa etmek için hiç zaman kaybetmemeyi tercih ediyor. Ayrıca topluluk etkinlikleriyle vizyona katkı sağlamayı hedefliyor.

Şirket Girişimlerini Arttırıyor!

VeeFriends, faaliyetlerinin temel katmanı olarak topluluğu yerleştiren bir Web3 şirketidir. NFT tabanlı proje, Gary Vee olarak da bilinen kurucu Gary Vaynerchuk tarafından kurulmuştur. Ayrıca şirket, Gary Vee tarafından yaratılan 283 elle çizilmiş sanat eserini kapsar. Şirketin hedefi, bu karakterler ve her birinin temsil ettiği kişisel nitelikler etrafında şekillenmektedir. NFT’ler, hikayelerini ve topluluğun hikayesini anlatmak için nezaket, şükran gibi insan erdemlerini yüceltmektedir. Ek olarak her VeeFriends token sahibi, VeeCon 2022, 2023 ve 2024 mega konferansına erişim kazanmaktadır.

Şirket finansman turlarından, yeni NFT koleksiyonlarına kadar birçok alanda yer almaktadır. Yaratıcı Gary Vee, her türlü Web3 girişimini araştırıp desteklediğini belirtmiştir. Arka planda da desteklediği birçok proje olduğu bilinmektedir. Ayrıca şirket, fiziksel ve dijital alanı beraber yürütmektedir. Koleksiyonlarının fiziksel eşyaların da çıkararak ekosisteme katkıda bulunmaktadır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
VeeFriends Topluluk Etkinliklerini Genişletiyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!