Rick Ross ve HitPiece NFT Koleksiyonu Başlatmak İçin Birleşiyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rick Ross, sahiplerine “Boss Land” metaversine erişim sağlayan 200 adet Non-Fungible Token (NFT) içeren sınırlı sayıda bir koleksiyon başlatmak için HitPiece ile ortaklık kurdu. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

HitPiece, Beş Milyon Dolarlık Seed Turunu Rick Ross’la Takip Ediyor

HitPiece, müzik sanatçılarının özgün NFT’ler oluşturmasına ve satın almasına olanak tanıyan bir NFT platformudur. Bununla birlikte platform, NFT projesi için şimdiye kadarki en büyük ortağı buldu. Bu isim; ünlü rapçi, Grammy ödüllü süperstar, New York Times’ın en çok satanlarından Rick Ross. Rick Ross, kendi dijital avatarlarından oluşan NFT koleksiyonunu başlatmak için HitPiece ile ortaklık kuruyor.

NFT şirketi yakın zamanda Rick Ross ve Pelion Ventures gibi diğer finansörlerin katılımıyla bir seed turunda beş milyon dolar topladı. Bu miktar HitPiece tarafından, koleksiyon ve deneyimlere odaklanan platformu geliştirip blok zinciri ve metaverse’e öncülük etmesine yardımcı olmak için kullanılacaktır.

Ayrıca NFT sahiplerine, rapçinin gerçek hayattaki malikanesinde sürükleyici bir deneyim sunan metaverse “Boss Land”e VIP erişim verilecektir. Hayranlar, bir hayvanat bahçesi ve şampanya dolu yüzme havuzuna sahip olan mülkün metaverse versiyonunu gezebilecekler.

NFT’lerin Faydası

Metaverse deneyiminin yanı sıra, sahipleri için birden fazla avantajı olan farklı NFT türleri olacak. Her NFT, Rick Ross’un romanlarından birinin imzalı bir kopyası gibi özel ürün paketine erişim içerecektir. Nadir NFT sahipleri, kişiselleştirilmiş bir kadife tuluma ve rapçi tarafından giyilen türünün tek örneği bir giysiye ulaşacak. Ayrıca sahipler, sanatçıyla yılda bir kez FaceTime görüşmesi yapma şansına sahip olacak.

Ek olarak 1/1 NFT koleksiyoncuları, avatarlarıyla onlar için özel olarak hazırlanmış 1/1 bir kolye alacaklar. Bununla birlikte beş ultra nadir token sahipleri, rapçinin Gürcistan’da bulunan 235+ dönümlük malikanesini ziyaret edebilecekler.

NFT satın alan hayranlar, metaverse’de Rick Ross’un çalışmaları için dinleme odası olan The Lounge’a erişebilecek. Öte yandan Rick Ross ortaklık hakkında şunları söyledi: “NFT pazarını çökerttiğimi sanıyordum ama şimdi büyütmek için buradayım. Patron metaverse’deyse, olması gereken yer orası.”

NFT Alanına Katılan Ünlüler

Bu, Rick Ross’un NFT endüstrisine ilk girişimi değildir. 2021’de rapçi, Miami’de açık artırmada satılan bir Porsche 911 otomobilinin NFT’sini yapmak için Rich B. Caliente ile ortaklık kurmuştur. Ancak Ross, NFT’leri bir fırsat olarak gören birçok ünlüden sadece biridir. Bununla birlikte diğer ünlü müzik ve spor yıldızları koleksiyonlarında çok para kaybetmişlerdir. Dolayısıyla NFT’lere yatırım yapmak her zaman tam olarak istendiği gibi gitmez.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Rick Ross ve HitPiece NFT Koleksiyonu Başlatmak İçin Birleşiyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!