DC COMICS’in BATMAN NFT’leri Hakkında Bilinmesi Gerekenler!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DC Comics, Batman’in The Bat Cowl adlı oldukça büyük bir NFT koleksiyonuyla Web3 alanına resmen giriş yaptı. Koleksiyon 200.000 NFT’den oluşacak ve DC genişletilen evreninin bir parçası olacak. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

The Bat Cowl Koleksiyonu Tam Olarak Nedir?

Ünlü çizgi roman şirketi, The Bat Cowl’u 29 Mart’ta duyurdu. Haber, DC web sitesindeki bir blog yazısı aracılığıyla geldi. Ayrıca koleksiyonun Batman günü olan 20 Nisan’da piyasaya sürüleceği de açıklandı.

DC, The Bat Cowl koleksiyonunu çıkartmak için Daz 3D ve Palm Studio ile ortaklık kurdu. Ayrıca NFT koleksiyonu, süper kahramanın 83 yıllık tarihinin önemli başlıklarını vurgulamaktadır. Bu, Batman’in blok zincire ilk girişi değildir. Son üç yılda Dark Knight ile ilgili birçok resmi olmayan NFT koleksiyonu yayınlandı. Geçen yıl DC, bir DC Fandom etkinliğinde ücretsiz olarak verilen dönen disket NFT’lerini bile piyasaya sürdü. Bununla birlikte DC, The Bat Cowl ile NFT’lerin dünyasına girişini de ikiye katlamaktadır.

60 Milyon Dolarlık Batman NFT Koleksiyonu

NFT koleksiyonu yavaş ama istikrarlı bir şekilde inşa edilmektedir. Şimdiye kadar DC pazarında 12.000 NFT basılmıştır. Her şey sorunsuz ilerlerse, piyasada 200.000 NFT olacaktır. Her bir NFT maske fiyatı 300$’dır. Bununla birlikte The Bat Cowl koleksiyonunun toplam değeri ise 60 milyon$’dır.

DC Comics’in CCO’su Jim Lee’nin basın bülteninde açıkladığı gibi ekip, koleksiyondaki her bir maskeyi öne çıkarmak için renkler, dokular ve malzemeler üzerinde uzun ve sıkı çalışmıştır. Lee, şirketin amacının ‘her tür Batman hayranını tatmin edip sevindirecek’ bir dizi maske yaratmak olduğunu belirtmiştir.

Maske NFT sahipleri, DC’nin hayran forumuna, insanların sahne arkası içeriği bulabilecekleri, özel ürünler satın alabilecekleri ve hatta fiziksel koleksiyonları keşfedebilecekleri özel bir alana erişim sağlamaktadır. Ayrıca gelecekte hayran buluşmaları da planlanmaktadır.

DC COMICS The Bat Cowl NFT Koleksiyonu İçin Gelecek Planları

Peki 200.000 NFT’nin tamamı basıldığında ve doğaya salındığında ne olacak?

Cevap çok kısa; şu anda bilinmiyor. The Bat Cowl’un arkasındaki ekip, projenin geleceği hakkında pek bilgi paylaşmıyor. DC’nin her 52 günde bir NFT sahipleri için kullanım alanını genişletmeyi planladığı bilinmektedir. AR ve Metaverse entegrasyonlarıyla birlikte genişletilmiş cüzdan yetenekleri hakkında görüşmelerde yapılmaktadır. Ancak en heyecan verici haber, The Bat Cowl koleksiyonunun DC hikayelerine entegre edileceğidir. Yani satın aldığınız NFT’ler bir gün DC çizgi romanında görünebilir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
DC COMICS’in BATMAN NFT’leri Hakkında Bilinmesi Gerekenler!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!